reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A tak mi się gad na lewą stronę wypia [emoji23][emoji23][emoji23]
1520756288-27bfa2c754e6292b-aaaaaa.jpeg

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

Oj już też nie moge sie doczekać tych chwil [emoji7]
Ja dziewczyny, też wczoraj sie ukręciłam, upiekłam ciasto marchewkowe i sprzątałam. Wieczorem padłam ze strasznym bólem brzucha więc dziś już tylko leże i odpoczywam [emoji4] już planuje jak sypialnie przerobie pod dzidzie a tu nawet jeszcze na pierwszym usg nie byłam [emoji85][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ten lidlomix taki fajny ?
Uwielbiam go. Byłam na pokazie tmx i potem robiłam te same przepisy na lidlomixie. Robi dokładnie to samo. Ba nawet varome ma trochę większa niż w tmx. Więc więcej wrzucisz do gotowania na parze.
Obroty ma trochę wolniejsze ale jak coś kroisz i np w przepisie z tmx masz 5 to na lidlomix dajesz 6 i wychodzi to samo. No i waga nie jest w misie tylko nad panelem sterującym i nie ma tej platformy cookido. Ale dla mnie akurat to zbędny bajer.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Oj już też nie moge sie doczekać tych chwil [emoji7]
Ja dziewczyny, też wczoraj sie ukręciłam, upiekłam ciasto marchewkowe i sprzątałam. Wieczorem padłam ze strasznym bólem brzucha więc dziś już tylko leże i odpoczywam [emoji4] już planuje jak sypialnie przerobie pod dzidzie a tu nawet jeszcze na pierwszym usg nie byłam [emoji85][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Haha mój Damian wczoraj łóżeczko przywiózł z materacem [emoji23][emoji23]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Dzięki dziewczyny no wszystko wolniej robię bo się szybciej meczę. Martwiłam się jutro zobaczymy czy coś widać na usg :). @KatiNails supcio też czekać będę na ten moment te kopniaki pierwsze :)
Ja ruchy od środka czuje już chwilę. Ale jeszcze np tatuś nie poczuje przykładając rękę do brzucha [emoji23] koniaki ja czuję już coraz wyraźniej, plus gad się tak wypina to myślę że już niedługo i tata z braciszkiem poczują ruchy :) a czas Ci zleci szybko. Ja dopiero co test robiłam, a tutaj już prawie połowa ciąży za mną.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja ruchy od środka czuje już chwilę. Ale jeszcze np tatuś nie poczuje przykładając rękę do brzucha [emoji23] koniaki ja czuję już coraz wyraźniej, plus gad się tak wypina to myślę że już niedługo i tata z braciszkiem poczują ruchy :) a czas Ci zleci szybko. Ja dopiero co test robiłam, a tutaj już prawie połowa ciąży za mną.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Bo to nie był kopniak jako kopniak tylko maleństwo chyba się tak ułożyło z jednej strony macicy i spało [emoji23] bo chwilę mi zeszło zanim zmobilizowałam żeby się przesunął na środek [emoji23][emoji23]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

KatiNails super. Mój syn już duży pierwszy 5 lat ma ale z nim to żadnych objawów nie miałam albo nie wyczuwałam bo byłam zajęta organizacją wesela :). Ale widzę z zmiany po sobie drugia ciaża innaczej wszystko jest jestem bardzo rozdrażniona na buzi mi wyskoczyły jakie syfki :O. Piersi mnie bolą czuje takie ciągniecie w środku i od czasu do czasu te jajniki. Praktycznie jest tak że coś robię do południa w mieszkaniu czy w pracy a potem leże do samego wieczora czasami mi sie przysnie nawet taka sennosć mnie bierze

reklama
Do góry