reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Witam w 19 dc :) niedawno wróciłam zppracy. Brzuch już prawie nie boli czasem coś lekko za kuje, piersi nie bolą a przed @ zawsze już bolały ale za to mam takie zakwasy że ledwo stoję na nogach tylko po czym jak pracę mam biurową :) jeszcze 8-9 dni do @....

kochana idziemy łeb w łeb, a objawy mam tę same i piersi nie bolą, za to kłuje co jakiś czas i roztrzepana strasznie jestem . Czuję że to jest to :-) nie obawiam się zawodu, mam przeczucie. Testujemy razem za tydzień?

Od wczoraj mam problem z gardłem nie boli mnie ale mam straszna chrypke dzisiaj ledwo mówi musze się wysilać żeby mnie partner rozumiał :D jakieś domowe sposoby na powrót głosu? W poniedziałek musze zajęcia poprowadzić z moimi 2-3 latkami, muszą mnie słyszeć [emoji23]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Żyworódka! Jak masz oczywiscie [emoji4] ostatnio widzialam przepis na miksture na bol gardla: maslo, miod i sok z zyworodki [emoji4] ogolnie ta roslina ma dzialanie przeciwwirusowe, przeciwzapalne, znieczulające [emoji4] mozna tez żuć sam lisc [emoji4]

Żyworódka! Jak masz oczywiscie [emoji4] ostatnio widzialam przepis na miksture na bol gardla: maslo, miod i sok z zyworodki [emoji4] ogolnie ta roslina ma dzialanie przeciwwirusowe, przeciwzapalne, znieczulające [emoji4] mozna tez żuć sam lisc [emoji4]
O kurcze nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest, kupię i spróbuje! Dziękuję [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po spacerze z mezusiem [emoji173] piekna dzis pogoda! [emoji7] u mnie @ juz sie zaczyna, pewnie jutro juz bedzie obficie. Poszlam wiec do apteki wykupic aromka bo od poniedziałku zaczynam brac i mile zaskoczenie: mowie pani ze zapłacę karta a ona ze lek jest bezpłatny bo tak wystawiono recepte! [emoji4] nie wiem czy tak po prostu jest czy moj gin sie pomylił [emoji4]

reklama
Ja 3dc;) też byłam trochę rozczarowana po becie, ale nie ma co patrzeć w tył, to niczego nie zmieni. A więc uśmiech na twarz i patrzymy do przodu z nadzieją na nowy cykl:)
Kurczę siknelam ! 2 dni przed terminem @ zobaczyłam „biel visira” wyrzuciłam test do kosza .... po 15 min go wyciągnęłam i pojawiła się druga słaba kreska ;-0 co teraz ????? Jestem w szoku !

Do góry