reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja dziś trafiłam do szpitala. Ok 13 wyleciało ze mnie coś jakby galaretka w większej ilości i zaczął mnie bolec brzuch. Napisałam do lekarza. Kazał mi jechać na izbę przyjęć. Okazało się, ze szyjka skróciła się w ciągu dwóch dni o ponad 1 cm i stała się miękka. Tera ma 2,3 cm. Pobrali krew na badania. Jutro mocz i wymaz i pokj co to kwalifikują mnie do pessara. [emoji853][emoji853]
O kurcze. :( Trzymaj się kochana! Trzymam za was kciuki! ♥

reklama
A ja dziś trafiłam do szpitala. Ok 13 wyleciało ze mnie coś jakby galaretka w większej ilości i zaczął mnie bolec brzuch. Napisałam do lekarza. Kazał mi jechać na izbę przyjęć. Okazało się, ze szyjka skróciła się w ciągu dwóch dni o ponad 1 cm i stała się miękka. Tera ma 2,3 cm. Pobrali krew na badania. Jutro mocz i wymaz i pokj co to kwalifikują mnie do pessara. [emoji853][emoji853]
Oszczedzaj się!!

O rany [emoji33] wiadomo dlaczego się skróciła? [emoji33]

O kurcze ta galaretka brzmi jak czop. Musisz uwazac bo jak czop odchodzi to narazona jesteś na infekcje. Musisz sie bardzo oszczedzac. Pessar to chyba najlepsze rozwiazanie będziesz miala troche wiecej spokoju ducha. Zero forsowania, dzwigania i duzo lezenia. Oszczędzaj sie bardzo.

3maj sie dzielnie!!!!

O kurcze ta galaretka brzmi jak czop. Musisz uwazac bo jak czop odchodzi to narazona jesteś na infekcje. Musisz sie bardzo oszczedzac. Pessar to chyba najlepsze rozwiazanie będziesz miala troche wiecej spokoju ducha. Zero forsowania, dzwigania i duzo lezenia. Oszczędzaj sie bardzo.

Właśnie dlatego to mnie zaniepokoiło i napisałam do mojego lakarza. Gdyby nie to pewnie wzięłabym dosatkowa tabletkę nospy lub scopolan na noc i tyle. On kazał mi jechać na IP i przez myśl mi nie przeszło, ze mnie zostawia. Nie wiem czemu się tak szybko skróciła i czemu nagle zrobiła się miękka. Boje się

Właśnie dlatego to mnie zaniepokoiło i napisałam do mojego lakarza. Gdyby nie to pewnie wzięłabym dosatkowa tabletkę nospy lub scopolan na noc i tyle. On kazał mi jechać na IP i przez myśl mi nie przeszło, ze mnie zostawia. Nie wiem czemu się tak szybko skróciła i czemu nagle zrobiła się miękka. Boje się
spokojnie dobrze ze jestes w szpitalu pod opieka. zajma sie Toba i maja swoje sposoby na skracajaca szyjke. moja bratowa tak zatrzymali ze akcja porodowa samoczynnie sie nie rozpoczela i doczekala CC. ze mna lezala dziewczyna co miala pessar i po zdjeciu tez nie chcialo nic ruszyc. wazne bys naprawde lezala duzo i chodzila co najwyzej do toalety.

O rany.... Dobrze ze jesteś w szpitalu. Moja szfagierka miała ten pessar i szczęśliwie donosiła zdrowego chłopczyka. Trzymaj się Kochana wszystko będzie dobrze. Musi!

reklama
Forget me not, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!

Kasia, kciuki za jutrzejszy test!

Odnośnie starań to ja nadal tu jestem i mam przeczucie, że trochę to u nas potrwa.

Do góry