reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Betii35 dzięki że o mnie pomyślałaś jest mi bardzo miło. Część wam wszystkim co u mnie moje szczęście nie trwało długo bo straciłam moja fasoleczke :( nie umiem sie do teraz pozbierać takiego stresa miałam jak szłam na USG zobaczyłam jak serduszko biło z radości płakałam A po tygodniu mocny ból w udach brzuchu krwawienie i po wszystkim :( ech dziewczyny nawet nie chce mi się o tym pisać :( .
Ojej kochana baaaardzo mi przykro.
Mocno mocno Cię przytulam!

reklama
Betii35 dzięki że o mnie pomyślałaś jest mi bardzo miło. Część wam wszystkim co u mnie moje szczęście nie trwało długo bo straciłam moja fasoleczke :( nie umiem sie do teraz pozbierać takiego stresa miałam jak szłam na USG zobaczyłam jak serduszko biło z radości płakałam A po tygodniu mocny ból w udach brzuchu krwawienie i po wszystkim :( ech dziewczyny nawet nie chce mi się o tym pisać :( .
Jak będziesz miała siłę już po tym wszystkim to wpadaj tu do nas...
Dużo zdrówka.

Właśnie dlatego to mnie zaniepokoiło i napisałam do mojego lakarza. Gdyby nie to pewnie wzięłabym dosatkowa tabletkę nospy lub scopolan na noc i tyle. On kazał mi jechać na IP i przez myśl mi nie przeszło, ze mnie zostawia. Nie wiem czemu się tak szybko skróciła i czemu nagle zrobiła się miękka. Boje się
3maj się Kochana! Wszystko będzie dobrze❤️

Właśnie dlatego to mnie zaniepokoiło i napisałam do mojego lakarza. Gdyby nie to pewnie wzięłabym dosatkowa tabletkę nospy lub scopolan na noc i tyle. On kazał mi jechać na IP i przez myśl mi nie przeszło, ze mnie zostawia. Nie wiem czemu się tak szybko skróciła i czemu nagle zrobiła się miękka. Boje się
O kurka, ale akcja.. Najważniejsze że nic wam nie jest i jesteście pod opieką. Super że lekarz fajnie zareagował :)
Nie martw się, wszystko będzie dobrze! Już jesteś za połówką, więc nawet jakby kazali leżeć to minie raz dwa [emoji8]

Ale pobudka. Przychodzi mi zaplakana Julka ja sie obudzilam i przestraszylam. A ona mowi ze jakos dziwnie boli ja w buzi. Od slowa do slowa mówię pewnie gardlo to pokazala ze rzeczywiście z tylu migdaly bola. Zagladam w te migdaly a tam takie kule ze ledwo widać jakies miejsce do przelykania. No i glowa boli wiec łapie za termometr i oczywiscie juz goraczka :( ostatni raz byla chora jakos styczen lub luty i sie doczekalysmy. Mam nadzieje zeby szybko jej przeszło i obym ja tego nie zalapala.

@luckyme90 gratuluje!! Czułam ze bedzie u Ciebie dobrze czekamy na dzisiejsze zdjecia tlustych kresek!

@Maliina ale kiepsko :( dużo zdrowka dla małej.

U mnie wczoraj znowu brzuch bolał jak na @ chociaż trochę lżej. Dziś 23 dc. Gdzie tam do testowania.

reklama
Ale pobudka. Przychodzi mi zaplakana Julka ja sie obudzilam i przestraszylam. A ona mowi ze jakos dziwnie boli ja w buzi. Od slowa do slowa mówię pewnie gardlo to pokazala ze rzeczywiście z tylu migdaly bola. Zagladam w te migdaly a tam takie kule ze ledwo widać jakies miejsce do przelykania. No i glowa boli wiec łapie za termometr i oczywiscie juz goraczka :( ostatni raz byla chora jakos styczen lub luty i sie doczekalysmy. Mam nadzieje zeby szybko jej przeszło i obym ja tego nie zalapala.
Dużo zdrówka dla córki.
Angina to straszny wirus. Też zawsze lapalam za dziecka z 2 razy do roku. Gorączka i gule w gardle..antybiotyk postawi ja tylko na nogi. Więc lekarz murowany jutro. Chyba że dziś ci się uda jeszcze z nią pojechać.

Do góry