reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Lucky gratuluję, piękne kreseczki [emoji8]

Malaga jej jaki fajny brzusio. Ty jesteś szczuplutka więc szybciutko jest widać. I gratuluję pierwszych ruchów [emoji7]

Kasieńka i Fleur trzymam za Was kciuki dziewczynki

Ja cały czas w stresie jestem. Nie iem dziewczyny, kiedy zrobić tą drugą betę jutro czy w poniedziałek? Jak lepiej?

Lucky gratuluję, piękne kreseczki [emoji8]

Malaga jej jaki fajny brzusio. Ty jesteś szczuplutka więc szybciutko jest widać. I gratuluję pierwszych ruchów [emoji7]

Kasieńka i Fleur trzymam za Was kciuki dziewczynki

Ja cały czas w stresie jestem. Nie iem dziewczyny, kiedy zrobić tą drugą betę jutro czy w poniedziałek? Jak lepiej?

A masz opcje jutro?? W tym samym laboratorium?
Dzięki za kciuki:) ale u mnie to małe szanse, choć nadzieja umiera ostatnia;)
Za to Kasienka chyba jutro ujrzy ładny widok:tak:

Tej akurat nie stosowalam ale ta Marimer tak, bo zawsze mam ja w domu w razie co dla młodego.
Czytam właśnie i ta moja woda morską i właśnie ta co piszesz to bardzo polecają w ciąży i dla dzieci.
Chciałam się zapytać właśnie.
Ale jest ulga, zaaplikowałam sobie i po prostu bez porównania. Bo ta sol fizjologiczna mam wrażenie że nic nie daje dodatkowo psuje mi się inhalator ;/

Malaga kupuję czasami mojemu małemu i jest ok ;)

Jutro bym pojechała do laboratorium przy szpitalu, to diagnostyka i tam są wszystkie badania z krwii kierowane z oddziałów diagnostyki

Malaga kupuję czasami mojemu małemu i jest ok ;)

Jutro bym pojechała do laboratorium przy szpitalu, to diagnostyka i tam są wszystkie badania z krwii kierowane z oddziałów diagnostyki
Aa to super [emoji11] Właśnie jest taka ulga po tej wodzie, mogę normalnie oddychać bo mam taki obrzęk nosa nie wiem skąd w ogóle

reklama
Wiecie co sie stalo ? Jechalismy wczoraj do sklepu meblowego szukajac stolu z krzeslami... Cos nam w aucie zaczelo lekko pukac. Moj jest z zawodu i pasji mechankiem.. Dlubie w wolnych chwilach i wyczulony na kazde stukniecie pukniecie. Dzis jechalismy znow bo zdecydowalismy sie co kupujemy.. I te auto strasznie trzeslo i pukalo az mi nogi podskakiwaly. Moj sie zalamal ze kolejne koszty.. Wiecie co sie okazalo?? Ze jedno kolo jest odkrecone?? Tak nagle z dnia na dzien samo sie odkrecilo? Mysle czy jest sens jechać na policje czy moga sprawdzic monitoring.. Ciezka sprawa bo w Polsce reaguje sie dopiero jak cos sie stanie nie za wczasu. I albo to jakas lobuzerka albo syn tej babki co wam kiedys pisalam ze mam z nia klopot krzyczy na nasze dzieci i zmusza do zabaw z jej corka.
Nie mieści mi się to w glowie. Jechalismy wszyscy razem...cale szczęście ze M ostrozny i zaraz zareagowal.

Do góry