A moze jesnak @ nie przyjdzie
A ty jak z testowaniem? Jutro wielki dzień?
Jak samopoczucie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A moze jesnak @ nie przyjdzie
Dziewczyny juz nie raz wrzucaly tu zdjecia wykresow z ktorych ciaz byc nie powinno a jednak byly wiec ja w Twoj cykl wierze tym bardziej ze ten cykl masz dluzszy niz zwykleOj Kochana, nawet nie wiesz jak bym sobie tego życzyła... Ale te 10 cykli sprowadziło mnie na ziemię i teraz niestety bardziej nie wierzę niż wierzę ... Ale cały czas czekam na to miłe zaskoczenie
Mój wykres temperatur jest tak dziwny, że go kompletnie nie ogarniam. Stąd podejrzenie, że to cykl bezowulacyjny, bo chyba w mtedy takie cuda na patyku wychodzą z tą temperaturą??
A ty jak tam? Jakieś przeczucia? Bo godzina zero już tuż, tuż...
Ja jednak nie robie jutro testu. Czekam aby zrobic najwczesniej w pon bo boje sie ze zastrzyk moze jeszcze sfalszowac wynik testu.A ty jak z testowaniem? Jutro wielki dzień?
Jak samopoczucie?
chyba nie powinien. nawet nie myslalam o tym ale ja bralam.A może będziecie wiedziały czy powinnam na wieczór przyjąć jeszcze luteinę dopochwowo? Czy progesteron coś może zaburzyć?
Dziewczyny juz nie raz wrzucaly tu zdjecia wykresow z ktorych ciaz byc nie powinno a jednak byly wiec ja w Twoj cykl wierze tym bardziej ze ten cykl masz dluzszy niz zwykle
A ja dzis 23 dc. 10 dzien po zastrzyku. Planowo @ ma byc 30.10. Ogolnie dzis zaopatrzylam sie w test ciazowy o czulosci 10. Juz mnie korci ale trzymam sie tego i najwczesniej bede robic go w pon lub wt. Czuje od tam tej soboty caly czas bole na okres i niby mam przeczucie ze sie udalo ale niechce sie nakrecac by znowu sie nie rozczarowac.
Nie bo za wczesnie jeszcze.@Kasienka3b nie masz ochoty dzis testowwac?
Wieczorem ja zawsze przyjmuje tylko rano nie i dopiero po badaniuA może będziecie wiedziały czy powinnam na wieczór przyjąć jeszcze luteinę dopochwowo? Czy progesteron coś może zaburzyć?
Ja zawsze kupuje firmowki z apteki DOZ. I tylko testuje na plytkowych bo reszty nie lubie.Jakiej firmy ten test?
O nie!Hej pęcherzyka nie widać, beta dzisiaj zrobiona, następna w poniedziałek. Podejrzenie ciąży pozamacicznej [emoji24][emoji24][emoji24]