reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
"Odrobina nieba" - piękny, wzruszający film, ale też potrafi rozśmieszyć [emoji4] polecam jeśli lubicie filmy z pewnego rodzaju morałem, trochę komedii romantycznej a trochę dramatu. Dobra obsada aktorska.
Dziękuję. No to już mamy plany chyba na caly weekend :) szykuje się deszczowy i ponury więc w sam raz pod kocyk i przed tv. Szkoda że tylko wieczorami mamy taką możliwość :)

reklama
Dziękuję. No to już mamy plany chyba na caly weekend :) szykuje się deszczowy i ponury więc w sam raz pod kocyk i przed tv. Szkoda że tylko wieczorami mamy taką możliwość :)
U mnie zapowiada się podobny weekend, bo ja na L4 wylądowałam przez to przeziębienie a druga połówka ma wolny weekend [emoji4] więc będziemy się wygrzewać pod kocykiem. Ciąża póki co nie daje żadnych negatywnych objawów więc nic tylko się cieszyć [emoji4]

A ja dzisiaj 29dc, przy moich zazwyczaj 25 dniowych cyklach to ten jest długi jakiś. No ale test owu pozytywny dopiero w 17 dc był. Dzisiaj sobie siknęłam, bo już nie pamiętałam kiedy ostatnio robiłam test;) zawsze @ była szybciej niż testowanie;) ale oczywiście biel wizira;) a jest już 12-13 dpo więc gdyby się udało to pewnie by coś było już widać. Choć czuję, że owulacji nie było i ze pęcherzyk nie pękł wnioskujac po temperaturach.... Oby tylko @ nie kazała na siebie za długo czekać...

U mnie zapowiada się podobny weekend, bo ja na L4 wylądowałam przez to przeziębienie a druga połówka ma wolny weekend [emoji4] więc będziemy się wygrzewać pod kocykiem. Ciąża póki co nie daje żadnych negatywnych objawów więc nic tylko się cieszyć [emoji4]
No i super. Świetny plan na weekend. Do tego jakieś dobre jedzonko jeśli Cię nie odrzuca i relaks. Ja sobie pozwolę na winko bo u mnie na razie ciąży na horyzoncie nie widać.

A ja dzisiaj 29dc, przy moich zazwyczaj 25 dniowych cyklach to ten jest długi jakiś. No ale test owu pozytywny dopiero w 17 dc był. Dzisiaj sobie siknęłam, bo już nie pamiętałam kiedy ostatnio robiłam test;) zawsze @ była szybciej niż testowanie;) ale oczywiście biel wizira;) a jest już 12-13 dpo więc gdyby się udało to pewnie by coś było już widać. Choć czuję, że owulacji nie było i ze pęcherzyk nie pękł wnioskujac po temperaturach.... Oby tylko @ nie kazała na siebie za długo czekać...
A moze jesnak @ nie przyjdzie:)

No i super. Świetny plan na weekend. Do tego jakieś dobre jedzonko jeśli Cię nie odrzuca i relaks. Ja sobie pozwolę na winko bo u mnie na razie ciąży na horyzoncie nie widać.
Póki co mam apetyt na słodkie i kwaśne, ale jeść mogę wszystko, więc już na pewno pomarudze mojemu żeby coś fajnego ugotował[emoji41]
A teraz niestety ale trzeba trochę mieszkanie ogarnąć, pranie jakieś, obiad na dziś.. [emoji123]

Póki co mam apetyt na słodkie i kwaśne, ale jeść mogę wszystko, więc już na pewno pomarudze mojemu żeby coś fajnego ugotował[emoji41]
A teraz niestety ale trzeba trochę mieszkanie ogarnąć, pranie jakieś, obiad na dziś.. [emoji123]
Właśnie co dziś gotujecie? Ja nie mam pomysłu :)

Hej pęcherzyka nie widać, beta dzisiaj zrobiona, następna w poniedziałek. Podejrzenie ciąży pozamacicznej [emoji24][emoji24][emoji24]

Trzymam kciuki, zeby bylo dobrze. Mi powiedzieli, ze mam puste jajo plodowe, czekalam 3 tygodnie na badanie i teraz leci nam 18tc. Moze mialas pozniej owulacje, a przy rozwoju zarodka kazdy dzien to przepasc.

reklama
A moze jesnak @ nie przyjdzie:)

Oj Kochana, nawet nie wiesz jak bym sobie tego życzyła... Ale te 10 cykli sprowadziło mnie na ziemię i teraz niestety bardziej nie wierzę niż wierzę ... Ale cały czas czekam na to miłe zaskoczenie;)
Mój wykres temperatur jest tak dziwny, że go kompletnie nie ogarniam. Stąd podejrzenie, że to cykl bezowulacyjny, bo chyba w mtedy takie cuda na patyku wychodzą z tą temperaturą??

A ty jak tam? Jakieś przeczucia? Bo godzina zero już tuż, tuż... :)

Do góry