Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może później miałaś owulacje i ciąża jest młodsza. Będziesz miała dziś wyniki bety?Wg @ 5t 6dni
No to pewnie ciąża jest jeszcze młodsza niż z @ wychodzi . U mnie dopiero w 6 tygodniu i 6 dniu się pojawiło. Na spokojnie na razie, jeżeli beta rośnie to dobrze. Dlatego pierwszą wizytę powinno się mieć trochę później żeby zobaczyć od razu zarodek i serduszko bo lekarze z tego co widzę lubią straszyć...Wg @ 5t 6dni
Musisz mylec pozytywnie. bardzo szybko podejrzenie ciazy pozamacicznej. 5+6 moze byc jeszcze nie wiele widac. o ile wiemy kiedy owulacja nastepuje to nie wiemy kiedy nastepuje zagniezdzenie..Wg @ 5t 6dni
A ja ciąg dalszy walka z przeziębieniem. Gardło boli. Katar męczy. Po pracy zaprowadzam moje dziecie na bal hallowenowy a ja z.koleżanka na kawkę i ploteczki. Lubię takie piątkiCześć Dziewczyny jak się macie?
Współczuję. Domowe sposoby nie pomagają? Fajne takie popołudnie. Ja mam ochotę napić się wieczorkiem winka i jakiś dobry film obejrzeć z mężem. Możecie coś polecić?A ja ciąg dalszy walka z przeziębieniem. Gardło boli. Katar męczy. Po pracy zaprowadzam moje dziecie na bal hallowenowy a ja z.koleżanka na kawkę i ploteczki. Lubię takie piątki
Wg @ 5t 6dni
Hej pęcherzyka nie widać, beta dzisiaj zrobiona, następna w poniedziałek. Podejrzenie ciąży pozamacicznej [emoji24][emoji24][emoji24]
moze za wczesnie...Hej pęcherzyka nie widać, beta dzisiaj zrobiona, następna w poniedziałek. Podejrzenie ciąży pozamacicznej [emoji24][emoji24][emoji24]