reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
NO I ZGLUPIALAM JUZ :) odebrałam wyniki kolo południa i beta odskoczyla w poniedzalek było 2 dziś było 4.65 :) norma dla nieciezarnych 0-3
ucieszona wrocilam do domu ale.... o 14 poczolam ogromny bol w dole brzucha i krzyżu i z mojego sluzu zabarwionego krwia zrobila się krwawa masakra ze skrzepem oczywiście z wynikami do szpitala popedzilam. zbadali mnie i nic nie stwierdzili tylko może było ale poleciało:( dostałam jakiś zastrzyk w tylek i kazali isc do domu :( dobrze ze w poniedziałek mam wizyte u swojego gina .
Przykro mi.

reklama
NO I ZGLUPIALAM JUZ :) odebrałam wyniki kolo południa i beta odskoczyla w poniedzalek było 2 dziś było 4.65 :) norma dla nieciezarnych 0-3
ucieszona wrocilam do domu ale.... o 14 poczolam ogromny bol w dole brzucha i krzyżu i z mojego sluzu zabarwionego krwia zrobila się krwawa masakra ze skrzepem oczywiście z wynikami do szpitala popedzilam. zbadali mnie i nic nie stwierdzili tylko może było ale poleciało:( dostałam jakiś zastrzyk w tylek i kazali isc do domu :( dobrze ze w poniedziałek mam wizyte u swojego gina .
Przykro mi :-/
Moim zdaniem to ciąża biochemiczna ,kiedy miałam 20 lat tuż przed ślubem tez wyszedł mi test pozytywny ,piersi bolały itd a po tygodniu zaczęło się plamienie to ja biegiem do szpitala ;-/ na usg nic nie zobaczyli , bhcg dodatnie ale spadało , skończyło się łyżeczkowanie 3 dni przed ślubem kościelnym myślałam ze zwariuje :-/ Potem za rok zaszłam w ciąże i mam zdrowego syna !!!! Dziś wiem ze niepotrzebnie leciałam do szpitala i dziś już tak chętnie wszystkiego nie lyzeczkuja ale młoda byłam ,głupia i wystraszona ;-)

Bardzo mi przykro, wczoraj przeżyłam to samo więc rozumiem i współczuję . Trzy dni beta rosła później zaczęła spadać i dzisiaj już dostałam okres. Niestety wygląda to na ciążę biochemiczną :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo mi przykro, wczoraj przeżyłam to samo więc rozumiem i współczuję . Trzy dni beta rosła później zaczęła spadać i dzisiaj już dostałam okres. Niestety wygląda to na ciążę biochemiczną :(

Ja przezylam to w styczniu.wspolczuje.

Przykro mi :-/
Moim zdaniem to ciąża biochemiczna ,kiedy miałam 20 lat tuż przed ślubem tez wyszedł mi test pozytywny ,piersi bolały itd a po tygodniu zaczęło się plamienie to ja biegiem do szpitala ;-/ na usg nic nie zobaczyli , bhcg dodatnie ale spadało , skończyło się łyżeczkowanie 3 dni przed ślubem kościelnym myślałam ze zwariuje :-/ Potem za rok zaszłam w ciąże i mam zdrowego syna !!!! Dziś wiem ze niepotrzebnie leciałam do szpitala i dziś już tak chętnie wszystkiego nie lyzeczkuja ale młoda byłam ,głupia i wystraszona ;-)

Ja przezylam to w styczniu.wspolczuje.
Współczuję wam dziewczyny tych przeżyć, to musi być okropne na chwilę euforia a potem takie gorzkie zderzenie z rzeczywistością. Ściskam was mocno! Wiem, że w takiej chwili mówienie, że wszystko się ułoży nic nie daje, ale czas zagoi rany i mam nadzieję, że za jakiś czas wszystkie będziemy mieć swoje zdrowe fasoleczki. :)

Przykro mi kochana trzymaj się!

Czesc dziewczyny. Wszystkiego najlepszego z okazji naszego dnia.

U mnie @ sie rozkreca, troche lez wylanych, nie ukrywam

reklama
U mnie 17 dc 11 dni do @ boli mnie podbrzusze jak na @ ale lekko i kłuje jajnik temteratura 37 raz mi zimno raz gorąco. Boję się torbieli albo ciąży biochemicznej :-(

Do góry