Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Mnie też brzuch boli jak na @ a przyjść powinna dopiero 15
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Magda8877 - czasami tak jest najlepiej a juz na pewno dla zwiazku, zeby wrocic do spontanicznosciNo to już oficjalnie, witam się w 1 dc [emoji4]. @Migdalove zmienisz mi w tabelce, proszę . Następna @ 02.04, 5 cykl starań. I ten cykl będzie bez testów owu, bez monitoringu, i bez stresów. Co ma być to będzie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Świetne fryzury tez myślę nad takimi krótkimi i co jestem u fryzjera to obcinam coraz krócej [emoji23]Zobacz załącznik 841929 Zobacz załącznik 841928Zobacz załącznik 841930
Co u Was wieczorową porą słychać?
Ja jutro zaliczam fryzjera.
Tak albo tak...oprócz tych wzorów ofkors bo ja mama, żona no i praca...ale wygolone mi się podoba.
No i mam napięcie przedmiesiaczkowe. Śluz już ciemny.
Współczuję. . Następnym razem się uda [emoji4]No to już oficjalnie, witam się w 1 dc [emoji4]. @Migdalove zmienisz mi w tabelce, proszę . Następna @ 02.04, 5 cykl starań. I ten cykl będzie bez testów owu, bez monitoringu, i bez stresów. Co ma być to będzie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
hej ja miałam tak samo ( no nic wiedziałam ze tak może się skonczyc ja jestem po przejściach ale kiedyś się uda na pewnoU mnie 17 dc 11 dni do @ boli mnie podbrzusze jak na @ ale lekko i kłuje jajnik temteratura 37 raz mi zimno raz gorąco. Boję się torbieli albo ciąży biochemicznej :-(