reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
a-1.jpg
ha.jpg
a.jpg

Co u Was wieczorową porą słychać?
Ja jutro zaliczam fryzjera.
Tak albo tak...oprócz tych wzorów ofkors bo ja mama, żona no i praca...ale wygolone mi się podoba.

No i mam napięcie przedmiesiaczkowe. Śluz już ciemny.

Załączniki

• ha.jpg
    ha.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 367
  • a-1.jpg
    a-1.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 366
  • a.jpg
    a.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 365
Ostatnia edycja:
No to już oficjalnie, witam się w 1 dc [emoji4]. @Migdalove zmienisz mi w tabelce, proszę :). Następna @ 02.04, 5 cykl starań. I ten cykl będzie bez testów owu, bez monitoringu, i bez stresów. Co ma być to będzie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@mamunia86 - świetne fryzurki! Pokaż się jutro :)
No to już oficjalnie, witam się w 1 dc [emoji4]. @Migdalove zmienisz mi w tabelce, proszę :). Następna @ 02.04, 5 cykl starań. I ten cykl będzie bez testów owu, bez monitoringu, i bez stresów. Co ma być to będzie :)

@Magda8877 - czasami tak jest najlepiej :) a juz na pewno dla zwiazku, zeby wrocic do spontanicznosci :)

A jutro w firmie mamy babski wypad na jakieś jedzonko i wrotki :) dla mnie to też takie spotkanie zapoznawcze, bo pracę zmienialam od lutego i z centrali nie znam dziewczyn. Minus taki, ze 6:30 już mnie zgarniaja autem :/ boję się czy wstane

Dobrej nocki

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz załącznik 841929 Zobacz załącznik 841928Zobacz załącznik 841930

Co u Was wieczorową porą słychać?
Ja jutro zaliczam fryzjera.
Tak albo tak...oprócz tych wzorów ofkors bo ja mama, żona no i praca...ale wygolone mi się podoba.

No i mam napięcie przedmiesiaczkowe. Śluz już ciemny.
Świetne fryzury tez myślę nad takimi krótkimi i co jestem u fryzjera to obcinam coraz krócej [emoji23]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję. . Następnym razem się uda [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie 17 dc 11 dni do @ boli mnie podbrzusze jak na @ ale lekko i kłuje jajnik temteratura 37 raz mi zimno raz gorąco. Boję się torbieli albo ciąży biochemicznej :-(
hej ja miałam tak samo :(( no nic wiedziałam ze tak może się skonczyc ja jestem po przejściach ale kiedyś się uda na pewno:)

hej dziewczyny dalej krwawie ale już mniej i naszczescie brzuch mnie przestal bolec:) postanowiłam odpuscic sobie 1 lub 2 cykle nie ze względu na ta ciaze biochemiczna tylko bardziej ze zwzgledu na to ze niechce urodzić w grudniu wiecie swieta i te sprawy a ja mam zawsze kupe roboty bo rodzinka się do nas zjezdza a mój "M" pracuje na masarni wiec w okresie swiat rawie nie ma go w domu i nie dałabym rady z tym wszystkim :) wspolczuje wszystkim tym co teraz maja to samo DZIEWCZYNY glowa do góry:) :)

reklama
wiecie ostatnio sobie wspominałam moje zycie od czasów trzeciej klasy gimnazjum do teraz i powiem wam ze niezła była by z tego ksiazka cos w stylu romans z dramatem ha ha ha ale ja miałam zycie poprzewracane :) jeśli ktorac miałaby ochote posluchac mojej trochę tragiczno szczęśliwej historii zycia chętnie się z wami podzielę

Do góry