reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
a-1.jpg
ha.jpg
a.jpg

Co u Was wieczorową porą słychać?
Ja jutro zaliczam fryzjera.
Tak albo tak...oprócz tych wzorów ofkors bo ja mama, żona no i praca...ale wygolone mi się podoba.

No i mam napięcie przedmiesiaczkowe. Śluz już ciemny.

Załączniki

• ha.jpg
    ha.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 359
  • a-1.jpg
    a-1.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 358
  • a.jpg
    a.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 359
Ostatnia edycja:
No to już oficjalnie, witam się w 1 dc [emoji4]. @Migdalove zmienisz mi w tabelce, proszę :). Następna @ 02.04, 5 cykl starań. I ten cykl będzie bez testów owu, bez monitoringu, i bez stresów. Co ma być to będzie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@mamunia86 - świetne fryzurki! Pokaż się jutro :)
No to już oficjalnie, witam się w 1 dc [emoji4]. @Migdalove zmienisz mi w tabelce, proszę :). Następna @ 02.04, 5 cykl starań. I ten cykl będzie bez testów owu, bez monitoringu, i bez stresów. Co ma być to będzie :)

@Magda8877 - czasami tak jest najlepiej :) a juz na pewno dla zwiazku, zeby wrocic do spontanicznosci :)

A jutro w firmie mamy babski wypad na jakieś jedzonko i wrotki :) dla mnie to też takie spotkanie zapoznawcze, bo pracę zmienialam od lutego i z centrali nie znam dziewczyn. Minus taki, ze 6:30 już mnie zgarniaja autem :/ boję się czy wstane

Dobrej nocki

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz załącznik 841929 Zobacz załącznik 841928Zobacz załącznik 841930

Co u Was wieczorową porą słychać?
Ja jutro zaliczam fryzjera.
Tak albo tak...oprócz tych wzorów ofkors bo ja mama, żona no i praca...ale wygolone mi się podoba.

No i mam napięcie przedmiesiaczkowe. Śluz już ciemny.
Świetne fryzury tez myślę nad takimi krótkimi i co jestem u fryzjera to obcinam coraz krócej [emoji23]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję. . Następnym razem się uda [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie 17 dc 11 dni do @ boli mnie podbrzusze jak na @ ale lekko i kłuje jajnik temteratura 37 raz mi zimno raz gorąco. Boję się torbieli albo ciąży biochemicznej :-(
hej ja miałam tak samo :(( no nic wiedziałam ze tak może się skonczyc ja jestem po przejściach ale kiedyś się uda na pewno:)

hej dziewczyny dalej krwawie ale już mniej i naszczescie brzuch mnie przestal bolec:) postanowiłam odpuscic sobie 1 lub 2 cykle nie ze względu na ta ciaze biochemiczna tylko bardziej ze zwzgledu na to ze niechce urodzić w grudniu wiecie swieta i te sprawy a ja mam zawsze kupe roboty bo rodzinka się do nas zjezdza a mój "M" pracuje na masarni wiec w okresie swiat rawie nie ma go w domu i nie dałabym rady z tym wszystkim :) wspolczuje wszystkim tym co teraz maja to samo DZIEWCZYNY glowa do góry:) :)

reklama
wiecie ostatnio sobie wspominałam moje zycie od czasów trzeciej klasy gimnazjum do teraz i powiem wam ze niezła była by z tego ksiazka cos w stylu romans z dramatem ha ha ha ale ja miałam zycie poprzewracane :) jeśli ktorac miałaby ochote posluchac mojej trochę tragiczno szczęśliwej historii zycia chętnie się z wami podzielę

Do góry