reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Malaga w poniedziałek moja dobra koleżanka też właśnie dostała identycznego plamienia krew z śluzem, też ma w życiu pod górkę a jeszcze dowiedziała się że szefowa ją wykiwała w pracy i nie dostanie macierzyńskiego. Aż się trzęsła jak to opowiadała, i za jakiś czas dostala plamienia właśnie. Już jest ok l, dostała leki i obowiązek odpoczynku i już się unormowało, także stres ma ogrooomny wpływ na ciążę.
O rany to zaczne wierzyć , że to naprawdę przez stres skoro nic innego lekarz nie zauwazył niepokojącego :(
Masakra :( Ale wiem po części co czuje. To przykre, że my kobiety mamy pod góre i jeszcze w ciąży. Na szczęście , że miałyśmy jednorazowo. Ja już dziś nic nie miałam. A też nie było bólu , tylko ciążowe dokuczają bardzo.
Niech się trzyma twoja koleżanka :( dużo zdrówka dla niej i dzidzi

Wow, super!!! Który masz dc?
Dzisiaj 33dc. Trzy dni spóźnienia
Owocny ten rok ;) ciesze się Waszym szczęściem laseczki ❤️
Ja byłam u endo, przepisał mi euthyrox N 25, ponowna wizyta w styczniu... fajnie było by do tego czasu mieć kropeczka w brzuszku ❤️
Ale wiecie co, póki co u mnie starania idą tak sobie- zbliżenie było tylko raz (przed owu) ;( bynajmniej tak mi sue zdaje, bo odpuściłam sobie testy... myśle zeby zacząć znowu monitoring od listopada- bo tak na prawde pewności nie mam czy do owu dochodzi :/ brzuch mnie kłuje przeważnie na owu, ale gin mi mówił ze to o niczym nie świadczy ‍♀️
Bynajmniej wcześniej zawsze była i nie miałam z tym problemu...
My w tym miesiacu chyba tylko z 3razy serduszkowaliśmy. I też żadnych testów nie kupywałąm, termometr mi zaginął i olałam całkiem ten cykl bo też remont robliśmy. Także więc może u Was też się uda. Trzymam kciuki :*

A ja właśnie usiadłam. Cały czas cos. A to spacer z psem, obiad, lekcje z młodym, rozładować zmywarkę, lekkie porzadki, uszykować do szkoły, siebie do pracy i dopiero zasiadłam.

Cycki pobolewają, jajnik prawy ćmi. Padam na ryj już dziś.
ooo przypomniałaś mi że muszę jeszcze ciuchy młodemu naszykować do przedszkola bo jutro m. prowadzi go do przedszkola :)

Nie Ty jedna zacofana bo ja tez. Insta nie mam i nawet nie wiem na czym on polega hehe:)

Wielkie gratulacje:) Termin z om kiedy Ci wypada?
Wg kalkulatora 25.06.2019 <3

Biedna;( eeeh ten stres:/ musisz Kochana się oszczędzać, bo dzidziolki nie lubią stresu :((
Ehh no stres był silny przez ostatni czas. Za dużo na raz, jeszcze problemy rodzinne się nałożyły, tu akcja z mojego siostrą, kłótnia z moim i po prostu czułam się coraz gorzej. Na razie jestem zdołowana wczorajszą sytuacją eh boję się , że stracę małą :( staram się oszczędzać teraz. Wiem, że nie lubią, moja malutka jest biedna :( ale niesamowicie silna i kocham ją całym serduszkiem

Dzisiaj 33dc. Trzy dni spóźnienia

My w tym miesiacu chyba tylko z 3razy serduszkowaliśmy. I też żadnych testów nie kupywałąm, termometr mi zaginął i olałam całkiem ten cykl bo też remont robliśmy. Także więc może u Was też się uda. Trzymam kciuki :*

ooo przypomniałaś mi że muszę jeszcze ciuchy młodemu naszykować do przedszkola bo jutro m. prowadzi go do przedszkola :)

Wg kalkulatora 25.06.2019 <3

Czyli po raz kolejny sprawdza się teoria, ze wyłączenie głowy pomaga [emoji846] a dlaczego Twoja koleżanka nie dostanie macierzyńskiego??? Dyscyplinarka?

@ForgetMeeNot pewnie, że poczekam. A właściwie to czas sobie leci i zobaczymy, co z tego będzie ;)

@ilonaz cieszę się, że wszystko ok:tak:

@Ann89 suuuuuuper :) ✊✊✊ Gratulacje!!!

@Kasienka3b fajnie by było. Dziwny ten cykl wiec się nie nastawiam, ale trzeba myśleć pozytywnie:)

Ja też nie mam instagrama;):p

Pisalyscie też o wypadaniu włosów. Kiedyś mój endo powiedział mi że często przyczyną wypadania jest niski poziom ferrytyny. Podobno jak jest mały poziom żelaza w tkankach to organizm wysyła je tam gdzie jest to konieczne i na włosy już nie zostaje. Podobno ok 80 powinna wynosić ferrytyna z tego co pamiętam żeby było ok.

reklama
Mój dzisiejszy test pink super czuly. Widzicie coś czy ja już oszalałam .... Boje się cieszyć !! :(
IMG_20181018_234644.jpg

Załączniki

• IMG_20181018_234644.jpg
    IMG_20181018_234644.jpg
    331,5 KB · Wyświetleń: 455
Do góry