reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A ja właśnie usiadłam. Cały czas cos. A to spacer z psem, obiad, lekcje z młodym, rozładować zmywarkę, lekkie porzadki, uszykować do szkoły, siebie do pracy i dopiero zasiadłam.

Cycki pobolewają, jajnik prawy ćmi. Padam na ryj już dziś.

Tak patrzę na te wasze konta na instagramie i podziwiam..I wogole jakie wy ładne.
Ja to coś nie umiem się odnaleźć na tym instagramie..Dopiero niedawno znajoma mi wytlumaczyla co i jak się tam " klika":laugh2::laugh2: jakos ciezko mi sie tam.siebie znalesc :laugh2:wystarczy mi chyba konto na fb:) pewnie długo potrwa żebym instagrama polubiła. Jakaś ja do zacofana.. haha.
Nie Ty jedna zacofana bo ja tez. Insta nie mam i nawet nie wiem na czym on polega hehe:)
Dziewczynki chyba się udało [emoji4] mam 1000 myśli na sekundę Zobacz załącznik 908769
Wielkie gratulacje:) Termin z om kiedy Ci wypada?

reklama
Do góry