reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A ja dzisiaj byłam w markecie, gdzie w środku jest mięsny w którym pracuje koleżanka "w ciąży" i pięknie dzisiaj obsługiwała klientów, jak mnie zobaczyła to na twarzy zrobiła się purpurowa i udawała, że mnie nie widzi później, że zajęta klientami, ale jej mina przednia. :D Taki wstyd z wkurwem na raz. :D

A ja dzisiaj byłam w markecie, gdzie w środku jest mięsny w którym pracuje koleżanka "w ciąży" i pięknie dzisiaj obsługiwała klientów, jak mnie zobaczyła to na twarzy zrobiła się purpurowa i udawała, że mnie nie widzi później, że zajęta klientami, ale jej mina przednia. :D Taki wstyd z wkurwem na raz. :D
Ha ha ale jej musiało być glupio:-D:-D ale co trzeba mieć w głowie zeby tak kłamać :confused::mad:

Owocny ten rok ;) ciesze się Waszym szczęściem laseczki ❤️
Ja byłam u endo, przepisał mi euthyrox N 25, ponowna wizyta w styczniu... fajnie było by do tego czasu mieć kropeczka w brzuszku ❤️
Ale wiecie co, póki co u mnie starania idą tak sobie- zbliżenie było tylko raz (przed owu) ;( bynajmniej tak mi sue zdaje, bo odpuściłam sobie testy... myśle zeby zacząć znowu monitoring od listopada- bo tak na prawde pewności nie mam czy do owu dochodzi :/ brzuch mnie kłuje przeważnie na owu, ale gin mi mówił ze to o niczym nie świadczy ‍♀️
Bynajmniej wcześniej zawsze była i nie miałam z tym problemu...

To u nas jeszcze lepiej! Mieliśmy zacząć się starać od wiosny a tutaj już mamy 14 dc i na koncie 7x❤️ także ten...
O kurka, niezle :rolleyes: mi lekarz dał odrazu zielone swiatelko - ale ja się trochę bałam - teraz już 3 mc leci... myśle ze to zalezy tez od psychiki, jak się czujesz na siłach i w ogóle to czemu nie, wiadomo ze wszystko musi „wrócić do normy”, No ale ;)

reklama
O kurka, niezle :rolleyes: mi lekarz dał odrazu zielone swiatelko - ale ja się trochę bałam - teraz już 3 mc leci... myśle ze to zalezy tez od psychiki, jak się czujesz na siłach i w ogóle to czemu nie, wiadomo ze wszystko musi „wrócić do normy”, No ale ;)
U mnie to biochemiczna, więc tam wiele nie ma co wracać do normy. A w sumie wolę tak, niż ciągle czuć presje "a co jesli wpadniemy" a tak to świadomie zajdziemy w ciążę. :)

Do góry