1
174974
Gość
Aaa tam, nic nadzwyczajnego. Ale dziękuję!Śliczne zdjęcia [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa tam, nic nadzwyczajnego. Ale dziękuję!Śliczne zdjęcia [emoji4]
szklo sprawilo ze test szary bo bez szkla ewidentnie rozowe.Ale te zdjęcia tego samego testu, szkiełko zawsze mi przekłamywało jakoś i wyciągałam pasek żeby zobaczyć.
Mi też właśnie wyszedł cień teraz na nimTak też myślałam że te testy coś ściemniają zrobiłam dwa dzień po dniu każdy z cieniami... Czyli nie ma co się sugerować Zobacz załącznik 908255
Właśnie że na tym z Rossmana pisze że jest o czułości 10. Poczekam jeszcze 2 dni i zrobię inny. Niby na ulotce pisze że nawet cień kreski oznacza pozytywny wynik. Tylko jak one nie są wiarygodne to nie ma co się nastawiać.A zrób z innej firmy. Najlepiej 10mIU.
Ja oczywiście trzymam kciuki, aby to był prawdziwy wynik.Właśnie że na tym z Rossmana pisze że jest o czułości 10. Poczekam jeszcze 2 dni i zrobię inny. Niby na ulotce pisze że nawet cień kreski oznacza pozytywny wynik. Tylko jak one nie są wiarygodne to nie ma co się nastawiać.
Już wczoraj pisałam do @Zmijka25 - mamy same piękności na forum ( w tym stwierdzeniu pomijam siebie. )To ja też podam swój instagram ale nie mam nic ciekawego jak wszystkie to wszystkie
n.ikittav
Proszę się nie śmiać z nicku nie miałam pomysłu
Tak szczerze to jak wyszły te kreseczki jak paseczek się namoczyl to odrazu pomyślałam że to znowu jakiś felerny mi się trafił .do okresu 2 dni. Ale nie nastawiam się bo coś czuję że raczej nic z tego nie będzieJa oczywiście trzymam kciuki, aby to był prawdziwy wynik.
Potwierdzilas innym testem? Czy one tak zawsze wychodzą z keskami?Mi też właśnie wyszedł cień teraz na nim
No bo padnę [emoji23] ale PO CO? (Żeby nie zapytać brzydko ) rozumiem,że to przedział wiekowy <18 ? [emoji23]Ja miałam taka sytuacje w szkole gdzie dziewczyna próbowała mi wcisnąć ze jest w ciąży nawet kupiła jakiś tekst Pozytywny i zrobiła go przy mnie..