raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
@martoosia04 @Dagaa11 też już Was obserwuję [emoji16][emoji106]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na instagramie to _.hime._Podasz nazwę ?
Woow ale super zdjęcia!Ja też chcę nick!
Mój na insta to: tomitobi_com
Chcę to zrobić trochę bardziej spektakularnie. Dzisiaj niby ma być w szpitalu. No a ja wolę to na żywo załatwić niż przez internet, chcę zobaczyć jej minę!Ja w takich sytuacjach mam nieodpartą ochotę udowodnić jej,że wiem,że kłamie serio,nie kusi Cię? Sama bym jej wysłała screena profilu tej laski i jej usg z zapytaniem czyje to dziecko w końcu ;D mnie bawi takie zachowanie i nie byłabym w stanie tego ukryć
Ja ! 3 razy i 3 razy pokazywał cienie dobitne, ale beta wykluczała ciąże.Dziewczyny czy ktoś testował testem z Rossmania słupkowym facelle?
Ja facelle robilam paskowym w 9dpo i pokazal delikatna kreske ktora byla ciąża.Dziewczyny czy ktoś testował testem z Rossmania słupkowym facelle?
Wcale Ci się nie dziwię [emoji2] laska ma jakieś zaburzenie psychiczne, to na pewno. Ale też bym chciała zobaczyć jej minę najlepsze jest to,że ona wierzy,że to Ty jesteś głupia i lykasz wszystko co opowiada weź mi nagraj jej reakcjęChcę to zrobić trochę bardziej spektakularnie. Dzisiaj niby ma być w szpitalu. No a ja wolę to na żywo załatwić niż przez internet, chcę zobaczyć jej minę!
No wiesz nie daje tak po sobie poznać, że wszystko łykam bo dopytuje i często jej piszę, że nie chce mi się wierzyć w postawę lekarza czy cos.Wcale Ci się nie dziwię [emoji2] laska ma jakieś zaburzenie psychiczne, to na pewno. Ale też bym chciała zobaczyć jej minę najlepsze jest to,że ona wierzy,że to Ty jesteś głupia i lykasz wszystko co opowiada weź mi nagraj jej reakcję