reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja w takich sytuacjach mam nieodpartą ochotę udowodnić jej,że wiem,że kłamie :D serio,nie kusi Cię? Sama bym jej wysłała screena profilu tej laski i jej usg z zapytaniem czyje to dziecko w końcu ;D mnie bawi takie zachowanie i nie byłabym w stanie tego ukryć :D
Chcę to zrobić trochę bardziej spektakularnie. :D Dzisiaj niby ma być w szpitalu. :D No a ja wolę to na żywo załatwić niż przez internet, chcę zobaczyć jej minę! :D

Chcę to zrobić trochę bardziej spektakularnie. :D Dzisiaj niby ma być w szpitalu. :D No a ja wolę to na żywo załatwić niż przez internet, chcę zobaczyć jej minę! :D
Wcale Ci się nie dziwię [emoji2] laska ma jakieś zaburzenie psychiczne, to na pewno. Ale też bym chciała zobaczyć jej minę :D najlepsze jest to,że ona wierzy,że to Ty jesteś głupia i lykasz wszystko co opowiada :D weź mi nagraj jej reakcję :D

reklama
Wcale Ci się nie dziwię [emoji2] laska ma jakieś zaburzenie psychiczne, to na pewno. Ale też bym chciała zobaczyć jej minę :D najlepsze jest to,że ona wierzy,że to Ty jesteś głupia i lykasz wszystko co opowiada :D weź mi nagraj jej reakcję :D
No wiesz nie daje tak po sobie poznać, że wszystko łykam bo dopytuje i często jej piszę, że nie chce mi się wierzyć w postawę lekarza czy cos. :D

Do góry