reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Szaleje Ci lekko ta krew.. Ale miałam podobną sytuację - test obciążenia glukozą wyszedł mi ponad 200 po 1h, dostałam skierowanie na powtórkę i 2tyg później po 1h miałam trochę ponad 160, czyli idealnie w normie.. Zaczynam podejrzewać że te wyniki wychodzą jak chcą, albo w zależności od dnia.

To jakaś wariatka, bez dwóch zdań. Może ona potrzebuje pomocy? To jest jakaś Twoja bliska znajoma, musisz utrzymywać z nią kontakt? Szczerze to ja bym się chyba trochę bała bo jak ona ma obsesję na punkcie ciąży to jeszcze coś wymyśli jak się okaże że zajdziesz w ciążę

@Kasienka3b kochana, co to za pytanie czy pamiętamy? :) super że masz ovitrelle, może zaskoczy szybko bo dużo pozytywnych zakończeń było po tych zastrzykach :) a ja zaczynam 11tc, dzidzia 35mm już, machała ostatnio rączkami i nóżkami [emoji14] prenatalne na sam koniec października, jeszcze 2 tygodnie
Czas pedzi strasznie juz masz 11tc:) Czekam z utesknieniem az ja zobacze raczki i nozki machajace.
Dzis wieczorem biore zastrzyk i prosze 3 mac mocno kciuki by wszystko sie udalo.

Jestem ciekawa jak ten pierwszy cykl po poronieniu będzie wyglądał, ale skoro to ciąża biochemiczna to powinien być raczej normalny, chociaż różnie może być bo ta beta była wysoka. Ogólnie liczę ten cykl od takiego krwawienia, bo plamić to ja plamiłam dość długo. Dzisiaj 13 dc, w poniedziałek będzie 18 i mam nadzieję, że będą same w miarę dobre wieści. Tak się boję o tą torbiel, jak ona teraz wygląda...

Jestem ciekawa jak ten pierwszy cykl po poronieniu będzie wyglądał, ale skoro to ciąża biochemiczna to powinien być raczej normalny, chociaż różnie może być bo ta beta była wysoka. Ogólnie liczę ten cykl od takiego krwawienia, bo plamić to ja plamiłam dość długo. Dzisiaj 13 dc, w poniedziałek będzie 18 i mam nadzieję, że będą same w miarę dobre wieści. Tak się boję o tą torbiel, jak ona teraz wygląda...
Mój cykl po poronieniu był krótki i @ była tak bolesna i tak strasznie krwawiłam, że chciałam juz jechać po leki na zatrzymanie krwawienia bo miałam aż krwotok :o A bóle ... myślałam, że będę po ścianach chodzić
Od razu po tym zajściu niecałe chyba 2 tyg później właśnie dostałam takiego silnego krwawienia
Ale to była biochemiczna, nie było nawet zarodka u mnie jeszcze wtedy
I od razu miałam owulacje po tej silnej @

reklama
Do góry