raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Twarda jesteś nie wytrzymalabymNo wiesz nie daje tak po sobie poznać, że wszystko łykam bo dopytuje i często jej piszę, że nie chce mi się wierzyć w postawę lekarza czy cos.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Twarda jesteś nie wytrzymalabymNo wiesz nie daje tak po sobie poznać, że wszystko łykam bo dopytuje i często jej piszę, że nie chce mi się wierzyć w postawę lekarza czy cos.
Tak też myślałam że te testy coś ściemniają zrobiłam dwa dzień po dniu każdy z cieniami... Czyli nie ma co się sugerowaćJa ! 3 razy i 3 razy pokazywał cienie dobitne, ale beta wykluczała ciąże.
A zrób z innej firmy. Najlepiej 10mIU.Tak też myślałam że te testy coś ściemniają zrobiłam dwa dzień po dniu każdy z cieniami... Czyli nie ma co się sugerować Zobacz załącznik 908255
powiem ci ze te cienie sa rozowe nie szare. zrob dla pewnosci inny. masz apteke doz w poblizu? za 14.99 duo pack test plytkowy i strumienioy masz.Tak też myślałam że te testy coś ściemniają zrobiłam dwa dzień po dniu każdy z cieniami... Czyli nie ma co się sugerować Zobacz załącznik 908255
Ja też pierwszy trymestr cały nerwowy. Kupiłam melise , biorę magnez i nospe na bóle Ja nawet nie chce wiedzieć jaki wpływ ma bo chyba dodatkowo bym umierała z nerwów ehWiem kochana, ja miałam taki cały pierwszy trymestr nerwowy. Ale lekarz postawił mnie w koncu do pionu opowiadając jak duze skutki uboczne moze miec długotrwaly stres na płód... Także pomyśl o tym, ze nie mozesz sie denerwowac ze zwgledu na dziecko...
Ja na instagramie to _.hime._
No widac kreseczki na slupkowym szara ale paskowy jakby rozowa. Najlepiej zrobic inny test i wtedy beta jesli tez bedzie pozytywny.U mnie to tak ostatni raz z tym testem wyglądał. Kreska jak byk...
Zobacz załącznik 908258
Zobacz załącznik 908259
Chcę to zrobić trochę bardziej spektakularnie. [emoji1] Dzisiaj niby ma być w szpitalu. [emoji1] No a ja wolę to na żywo załatwić niż przez internet, chcę zobaczyć jej minę! [emoji1]
Ale te zdjęcia tego samego testu, szkiełko zawsze mi przekłamywało jakoś i wyciągałam pasek żeby zobaczyć.No widac kreseczki na slupkowym szara ale paskowy jakby rozowa. Najlepiej zrobic inny test i wtedy beta jesli tez bedzie pozytywny.
To moj facelle co robilam go na wakacjach w Holandii
Zobacz załącznik 908260