reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mój cykl po poronieniu był krótki i @ była tak bolesna i tak strasznie krwawiłam, że chciałam juz jechać po leki na zatrzymanie krwawienia bo miałam aż krwotok :o A bóle ... myślałam, że będę po ścianach chodzić
Od razu po tym zajściu niecałe chyba 2 tyg później właśnie dostałam takiego silnego krwawienia
Ale to była biochemiczna, nie było nawet zarodka u mnie jeszcze wtedy
I od razu miałam owulacje po tej silnej @
U mnie też była bardzo bolesna ta miesiączka, okres taki obfity, że co chwilę zmieniałam podpaskę bo cała była zakrwawiona moment.

reklama
A ja tylko dwa pierwsze dni, no i wcześniej zanim dostałam miesiączkę też. Ogólnie to dla mnie była różnica, bo ja miałam praktycznie bezbolesne miesiączki a teraz nieźle mnie połamało.
Ja miałam skąpe miesiączki odkąd wróciła mi w marcu tego roku, po 7 miesiącach bez @.
Zrobiły się strasznie skąpe nie wiem dlaczego a tak to odkąd zaczęłam @ to miałam obfite. I właśnie taka pierwsza moja obfita @ była po tym poronieniu i to była już moja ostatnia, potem owulacja musiała być od razu po bo były tylko w tym cyklu 3 stosunki i zaskoczyło :(

Ja miałam skąpe miesiączki odkąd wróciła mi w marcu tego roku, po 7 miesiącach bez @.
Zrobiły się strasznie skąpe nie wiem dlaczego a tak to odkąd zaczęłam @ to miałam obfite. I właśnie taka pierwsza moja obfita @ była po tym poronieniu i to była już moja ostatnia, potem owulacja musiała być od razu po bo były tylko w tym cyklu 3 stosunki i zaskoczyło :(
Jak ja sobie przypomnę w ogóle moje pierwsze miesiączki a pierwszą dostałam jak miałam 9 lat to był dopiero koszmar. Krwawiłam przez 3 dni do takiego stopnia, że prześcieradło było w wielkiej plamie krwi, bo sie wylewało z podpasek, aż musiałam mieć podkłady pod tyłkiem bo wszystkie prześcieradła do wywalenia by były. A ból był niemiłosierny, pediatra przepisał mi takie przeciwbólowe chyba galospa sie nazywały to jakoś dałam radę to przeżyć. I takie miesiączki miałam jakoś do 14 roku życia, potem się uspokoiło ale za to miałam bardzo nieregularne te miesiączki.

Jak ja sobie przypomnę w ogóle moje pierwsze miesiączki a pierwszą dostałam jak miałam 9 lat to był dopiero koszmar. Krwawiłam przez 3 dni do takiego stopnia, że prześcieradło było w wielkiej plamie krwi, bo sie wylewało z podpasek, aż musiałam mieć podkłady pod tyłkiem bo wszystkie prześcieradła do wywalenia by były. A ból był niemiłosierny, pediatra przepisał mi takie przeciwbólowe chyba galospa sie nazywały to jakoś dałam radę to przeżyć. I takie miesiączki miałam jakoś do 14 roku życia, potem się uspokoiło ale za to miałam bardzo nieregularne te miesiączki.
O rany ale ja też pamiętam moją pierwszą i też było podobnie :( Masakra :(
Ja późno dostałam swoją pierwszą @ bo w wieku chyba 16 lat więc i tak krótko miesiączkuje.
To ja od początku miałam nieregularne jak zaczynałam mieć tą @. Co kilka miesięcy potem się ustabilizowalo i od zeszłego roku znowu nieregularne cykle bezowulacyjne ale owulacje były właśnie raz na jakiś czas ale rzadko i słabe i na początku miałam jeden jajnik policystyczny potem już w styczniu drugi

O rany ale ja też pamiętam moją pierwszą i też było podobnie :( Masakra :(
Ja późno dostałam swoją pierwszą @ bo w wieku chyba 16 lat więc i tak krótko miesiączkuje.
To ja od początku miałam nieregularne jak zaczynałam mieć tą @. Co kilka miesięcy potem się ustabilizowalo i od zeszłego roku znowu nieregularne cykle bezowulacyjne ale owulacje były właśnie raz na jakiś czas ale rzadko i słabe i na początku miałam jeden jajnik policystyczny potem już w styczniu drugi
Ja miałam do 14 roku życia jak w zegarku. :D Zawsze ale to zawsze dostawałam okres w nocy! Jak juz się nauczyłam po jakimś roku to juz ubierałam podpaskę wieczorem i nie miałam wpadek krwistych. ;) No a później się rozjechało.

reklama
Do góry