reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mój cykl po poronieniu był krótki i @ była tak bolesna i tak strasznie krwawiłam, że chciałam juz jechać po leki na zatrzymanie krwawienia bo miałam aż krwotok :o A bóle ... myślałam, że będę po ścianach chodzić
Od razu po tym zajściu niecałe chyba 2 tyg później właśnie dostałam takiego silnego krwawienia
Ale to była biochemiczna, nie było nawet zarodka u mnie jeszcze wtedy
I od razu miałam owulacje po tej silnej @
U mnie też była bardzo bolesna ta miesiączka, okres taki obfity, że co chwilę zmieniałam podpaskę bo cała była zakrwawiona moment.

reklama
A ja tylko dwa pierwsze dni, no i wcześniej zanim dostałam miesiączkę też. Ogólnie to dla mnie była różnica, bo ja miałam praktycznie bezbolesne miesiączki a teraz nieźle mnie połamało.
Ja miałam skąpe miesiączki odkąd wróciła mi w marcu tego roku, po 7 miesiącach bez @.
Zrobiły się strasznie skąpe nie wiem dlaczego a tak to odkąd zaczęłam @ to miałam obfite. I właśnie taka pierwsza moja obfita @ była po tym poronieniu i to była już moja ostatnia, potem owulacja musiała być od razu po bo były tylko w tym cyklu 3 stosunki i zaskoczyło :(

Ja miałam skąpe miesiączki odkąd wróciła mi w marcu tego roku, po 7 miesiącach bez @.
Zrobiły się strasznie skąpe nie wiem dlaczego a tak to odkąd zaczęłam @ to miałam obfite. I właśnie taka pierwsza moja obfita @ była po tym poronieniu i to była już moja ostatnia, potem owulacja musiała być od razu po bo były tylko w tym cyklu 3 stosunki i zaskoczyło :(
Jak ja sobie przypomnę w ogóle moje pierwsze miesiączki a pierwszą dostałam jak miałam 9 lat to był dopiero koszmar. Krwawiłam przez 3 dni do takiego stopnia, że prześcieradło było w wielkiej plamie krwi, bo sie wylewało z podpasek, aż musiałam mieć podkłady pod tyłkiem bo wszystkie prześcieradła do wywalenia by były. A ból był niemiłosierny, pediatra przepisał mi takie przeciwbólowe chyba galospa sie nazywały to jakoś dałam radę to przeżyć. I takie miesiączki miałam jakoś do 14 roku życia, potem się uspokoiło ale za to miałam bardzo nieregularne te miesiączki.

Jak ja sobie przypomnę w ogóle moje pierwsze miesiączki a pierwszą dostałam jak miałam 9 lat to był dopiero koszmar. Krwawiłam przez 3 dni do takiego stopnia, że prześcieradło było w wielkiej plamie krwi, bo sie wylewało z podpasek, aż musiałam mieć podkłady pod tyłkiem bo wszystkie prześcieradła do wywalenia by były. A ból był niemiłosierny, pediatra przepisał mi takie przeciwbólowe chyba galospa sie nazywały to jakoś dałam radę to przeżyć. I takie miesiączki miałam jakoś do 14 roku życia, potem się uspokoiło ale za to miałam bardzo nieregularne te miesiączki.
O rany ale ja też pamiętam moją pierwszą i też było podobnie :( Masakra :(
Ja późno dostałam swoją pierwszą @ bo w wieku chyba 16 lat więc i tak krótko miesiączkuje.
To ja od początku miałam nieregularne jak zaczynałam mieć tą @. Co kilka miesięcy potem się ustabilizowalo i od zeszłego roku znowu nieregularne cykle bezowulacyjne ale owulacje były właśnie raz na jakiś czas ale rzadko i słabe i na początku miałam jeden jajnik policystyczny potem już w styczniu drugi

O rany ale ja też pamiętam moją pierwszą i też było podobnie :( Masakra :(
Ja późno dostałam swoją pierwszą @ bo w wieku chyba 16 lat więc i tak krótko miesiączkuje.
To ja od początku miałam nieregularne jak zaczynałam mieć tą @. Co kilka miesięcy potem się ustabilizowalo i od zeszłego roku znowu nieregularne cykle bezowulacyjne ale owulacje były właśnie raz na jakiś czas ale rzadko i słabe i na początku miałam jeden jajnik policystyczny potem już w styczniu drugi
Ja miałam do 14 roku życia jak w zegarku. :D Zawsze ale to zawsze dostawałam okres w nocy! Jak juz się nauczyłam po jakimś roku to juz ubierałam podpaskę wieczorem i nie miałam wpadek krwistych. ;) No a później się rozjechało.

reklama
Do góry