reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja często odwiedzam taki pomnik u nas w mieście. I to jest dla mnie jednak przeżycie.
Ja na taki pomnik mam około 10km więc odwiedzam ten pomnik tylko w rocznice i właśnie w taki dzień jak dzisiaj. Ogólnie cierpię na tanatofobię i nie lubię odwiedzać cmentarzy bo później to odchorowuję.

Migdalove to co cie spotyka jest okropne. Gleboko wierze, że czeka Was jeszcze duzo dobrego.
U nas dobrze :) młody ma prawie 0.5 kg i serduszko mózg i wszystko ok. Bardzo się ciesze każda wizyta okupiona jest wielkim stresem dla mnie. Dziekuje za wsparcie :)

Migdalove to co cie spotyka jest okropne. Gleboko wierze, że czeka Was jeszcze duzo dobrego.
U nas dobrze :) młody ma prawie 0.5 kg i serduszko mózg i wszystko ok. Bardzo się ciesze każda wizyta okupiona jest wielkim stresem dla mnie. Dziekuje za wsparcie :)

Czyli synek u Was się szykuje? To pewne? Super, że ma sie dobrze. Oby tak dalej do końca. (Wybacz jesli pisałaś a ja to pominęłam)

Czyli synek u Was się szykuje? To pewne? Super, że ma sie dobrze. Oby tak dalej do końca. (Wybacz jesli pisałaś a ja to pominęłam)
Nas jest tu tyle, że czasami ciężko ogarnac. Mam juz 2 letnia coreczke. Pewne pewne siusiak duzy widac wyraźnie. No i ja robiłam badania harmony :) oby bo u mnie początki byly okropne. Podejrzenie pustego jaja skierowanie na łyżeczkowanie, słaby przyrost bety i prosze. Cud

reklama
Nas jest tu tyle, że czasami ciężko ogarnac. Mam juz 2 letnia coreczke. Pewne pewne siusiak duzy widac wyraźnie. No i ja robiłam badania harmony :) oby bo u mnie początki byly okropne. Podejrzenie pustego jaja skierowanie na łyżeczkowanie, słaby przyrost bety i prosze. Cud

Najważniejsze, że teraz z synusiem jest wszystko w porządku i dobrze się rozwija.

Do góry