reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
ogolnie czulam sie super. ale ostatnie 2 dni strasznie wymiotuje, mdli mnie, w brzuchu ciagle kreci, cofa itp... na sobotnim spacerze strasznie krecilo mi sie glowie a wczoraj juz nie. Mam nadzieje ze to taki epizod wybryk i zaraz zniknie. Aplikacje pokazuja mi 2 trymestr i w sumie nie wiem czy juz rzeczywiscie czy skonczony 13tc to 2 trymestr ale jedna noga juz w nim jestem.
dzis mam prenatalne.
No to staraj sie w takich chwilach odpoczywac. I daj znac jak po badaniach prenetalnych:)

reklama
Kochana nie zakladaj problemu tylko u siebie bo moze sie okazac ze twoje problemy z cyklem to jedno a nasienie drugie. Oczywiscie najlepiej jakby u partnera plemniczki dzielnie wojowaly wtedy tylko ciebie stymulować.
zakładać nie zakładam, inaczej byśmy pewno badania nie robili :) raczej to takie moje przeczucie, myślę że limit pecha styknie i tylko u mnie jest problem

zakładać nie zakładam, inaczej byśmy pewno badania nie robili :) raczej to takie moje przeczucie, myślę że limit pecha styknie i tylko u mnie jest problem
obyscie nie zmagali sie z niczym wiecej. ile czeka sie na taki wynik nasienia?
jezu ja dzis mam yniki do odbioru.. pewnie nie wszystkie beda ale az sie boje glukozy.

obyscie nie zmagali sie z niczym wiecej. ile czeka sie na taki wynik nasienia?
jezu ja dzis mam yniki do odbioru.. pewnie nie wszystkie beda ale az sie boje glukozy.
ja ma chyba bardziej stresa niż moj mąż, nie to że się boję o wynik ale o samo tam pójściei żeby poszło szybko i gładko :D wyniki mają być w tygodniu jakoś. badanie 180 zł

reklama
Do góry