reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziś przyjeżdżają panowie z nową kanapą do nas, i pobiegałam trochę jeszcze z praniem ostatnim, by przed ich wyjazdem jeszcze zdążyć rozwiesić, trochę powynosiłam klamoty z pokoju, by zrobić panom miejsce do jej skręcenia, i co.... brzuch już boli jak na @ ... Ech :/ Na chwilę przysiądę.
A do tego boli mnie głowa. Ale póki nie okaże się czy będą II kreski, to nie chcę się faszerować czymkolwiek innym niż FOLIK ;)

Witaj. Ja Cię pamiętam. Co u Ciebie?
Ja ujrzałam II kreski ale boję się cieszyć.
Wielkie gratulacje i 3 mam kciuki by bylo dobrze✊✊
Ja obecnie chodze na monitoring i wspomagam sie zastrzykiem ovitrelle. Cicha nadzieje mam ze dzieki niemu uda mi sie zajsc w ciaze.
Migdalove to co cie spotyka jest okropne. Gleboko wierze, że czeka Was jeszcze duzo dobrego.
U nas dobrze :) młody ma prawie 0.5 kg i serduszko mózg i wszystko ok. Bardzo się ciesze każda wizyta okupiona jest wielkim stresem dla mnie. Dziekuje za wsparcie :)
Super wiesci:)

Wielkie gratulacje i 3 mam kciuki by bylo dobrze[emoji110][emoji110]
Ja obecnie chodze na monitoring i wspomagam sie zastrzykiem ovitrelle. Cicha nadzieje mam ze dzieki niemu uda mi sie zajsc w ciaze.

Super wiesci:)
Dziękuję za wsparcie. A ja myślę że i Tobie się w końcu uda[emoji5] . Trzymam kciuki za ||kreseczki[emoji110]
Dziś się trochę nabiegalam w pracy generalnie praca biurowa ale w pracy średnio robię ok 6km. I podbrzusze ciągnie teraz muszę poleżeć mam nadzieję że zaraz przejdzie.

@Maliina też Cię bolą tak stopy w ciąży? Bo ty jesteś podobnie tygodniowo co ja [emoji28][emoji57] I od wczoraj tak mnie stopy bolą, łydki też w sumie.

Ale powiem wam, że cera coraz ładniejsza [emoji847] [emoji16] I piersi mam jak u Pameli Anderson [emoji23] to wygląda śmiesznie [emoji23] bo jestem chuda i takie duże piersi [emoji23]

U mnie 17 dc... Skoku temperatury nie ma nadal a śluz płodny już się skończył.... Odkąd biorę Bromka na obniżenie prolaktyny to nie ma skoku temperatury... Już 2 miesiąc ... Miesiąc temu prolaktyna już była 5,85 ale miałam brać do końca opakowania Bromka ...

reklama
Dziękuję za wsparcie. A ja myślę że i Tobie się w końcu uda[emoji5] . Trzymam kciuki za ||kreseczki[emoji110]
Dziś się trochę nabiegalam w pracy generalnie praca biurowa ale w pracy średnio robię ok 6km. I podbrzusze ciągnie teraz muszę poleżeć mam nadzieję że zaraz przejdzie.
To odpoczywaj jak najwiecej.
Cudownie byłoby w końcu zobaczyć cie na jakimś wątku ciążowym. Może na lipiec się załapiemy [emoji173]️
No super by bylo bo i tak wystarczajaco dlugo czekam na ta ciaze. Ale mysle pozytwnie ale tez jak to moj gin powiedzial ze mam sie nie nastawiac na 100% by sie nie rozczarowac.
I bylo by super spotkac sie na lipcowkach choc powiem szczeze ze nigdy nie chcialam rodzic w lipcu lub sierpniu.

Do góry