reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziś przyjeżdżają panowie z nową kanapą do nas, i pobiegałam trochę jeszcze z praniem ostatnim, by przed ich wyjazdem jeszcze zdążyć rozwiesić, trochę powynosiłam klamoty z pokoju, by zrobić panom miejsce do jej skręcenia, i co.... brzuch już boli jak na @ ... Ech :/ Na chwilę przysiądę.
A do tego boli mnie głowa. Ale póki nie okaże się czy będą II kreski, to nie chcę się faszerować czymkolwiek innym niż FOLIK ;)

Witaj. Ja Cię pamiętam. Co u Ciebie?
Ja ujrzałam II kreski ale boję się cieszyć.
Wielkie gratulacje i 3 mam kciuki by bylo dobrze✊✊
Ja obecnie chodze na monitoring i wspomagam sie zastrzykiem ovitrelle. Cicha nadzieje mam ze dzieki niemu uda mi sie zajsc w ciaze.
Migdalove to co cie spotyka jest okropne. Gleboko wierze, że czeka Was jeszcze duzo dobrego.
U nas dobrze :) młody ma prawie 0.5 kg i serduszko mózg i wszystko ok. Bardzo się ciesze każda wizyta okupiona jest wielkim stresem dla mnie. Dziekuje za wsparcie :)
Super wiesci:)

Wielkie gratulacje i 3 mam kciuki by bylo dobrze[emoji110][emoji110]
Ja obecnie chodze na monitoring i wspomagam sie zastrzykiem ovitrelle. Cicha nadzieje mam ze dzieki niemu uda mi sie zajsc w ciaze.

Super wiesci:)
Dziękuję za wsparcie. A ja myślę że i Tobie się w końcu uda[emoji5] . Trzymam kciuki za ||kreseczki[emoji110]
Dziś się trochę nabiegalam w pracy generalnie praca biurowa ale w pracy średnio robię ok 6km. I podbrzusze ciągnie teraz muszę poleżeć mam nadzieję że zaraz przejdzie.

@Maliina też Cię bolą tak stopy w ciąży? Bo ty jesteś podobnie tygodniowo co ja [emoji28][emoji57] I od wczoraj tak mnie stopy bolą, łydki też w sumie.

Ale powiem wam, że cera coraz ładniejsza [emoji847] [emoji16] I piersi mam jak u Pameli Anderson [emoji23] to wygląda śmiesznie [emoji23] bo jestem chuda i takie duże piersi [emoji23]

U mnie 17 dc... Skoku temperatury nie ma nadal a śluz płodny już się skończył.... Odkąd biorę Bromka na obniżenie prolaktyny to nie ma skoku temperatury... Już 2 miesiąc ... Miesiąc temu prolaktyna już była 5,85 ale miałam brać do końca opakowania Bromka ...

reklama
Dziękuję za wsparcie. A ja myślę że i Tobie się w końcu uda[emoji5] . Trzymam kciuki za ||kreseczki[emoji110]
Dziś się trochę nabiegalam w pracy generalnie praca biurowa ale w pracy średnio robię ok 6km. I podbrzusze ciągnie teraz muszę poleżeć mam nadzieję że zaraz przejdzie.
To odpoczywaj jak najwiecej.
Cudownie byłoby w końcu zobaczyć cie na jakimś wątku ciążowym. Może na lipiec się załapiemy [emoji173]️
No super by bylo bo i tak wystarczajaco dlugo czekam na ta ciaze. Ale mysle pozytwnie ale tez jak to moj gin powiedzial ze mam sie nie nastawiac na 100% by sie nie rozczarowac.
I bylo by super spotkac sie na lipcowkach choc powiem szczeze ze nigdy nie chcialam rodzic w lipcu lub sierpniu.

Do góry