reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Kasienka3b czemu nie lipiec?? Ja rodzilam w lipcu i wręcz idealna pogoda..no może trochę upalnie było jak wychodzilismy ze szpitala Ale później spacerki w samych bodziakach to istny cud miód.

reklama
@Kasienka3b czemu nie lipiec?? Ja rodzilam w lipcu i wręcz idealna pogoda..no może trochę upalnie było jak wychodzilismy ze szpitala Ale później spacerki w samych bodziakach to istny cud miód.
Niewiem jakos tak sobie ubzduralam ze niechce rodzic w wakacje. Ja jestem z lutego,maz z marca a syn z kwietnia i bardzo chcialam by kolejne dziecko bylo z maja. Ale jak sie uda to bede skakac z radosci;)

No trudno, ale jak nie byłaś jeszcze u nas na jarmarkach to i tak mimo wszystko polecam :)
No właśnie miałam wracać do starań właśnie akurat tak w tym czasie co Ty... ale u mnie porobiła się cięższa sprawa z tego. Szefowa nam oznajmiła że jest Ostatnio na rynku pracy malo zleceń (pracuje w agencji pracy) i że nie wie jak to będzie z tą naszą firmą, do końca roku mamy jeszcze na 100% pracę, a potem się okaże czy uda się złapać jeszcze jakies zlecenia i nowych klientów czy nie i wtedy nie bedzie pracy dla nas. Bynajmniej zasugerowala nam żebyśmy sobie na wszelki wypadek rozkładaly się za jakąś praca :( ... no i jestem teraz totalnie w kropce, nie wiem co robić, skoro sytuacja zrobiła się taka mało stabilna :( boje się że będę musiala starania uaktywnić dopiero za jakies pol kroku jak znajde nowa prace i zleci okres próbny :( ... ehh trochę głupio ryzykować nie wiedząc jak bedzie tu.
Co ty mówisz :( a widzisz może trzeba było nie odkładać starań bo to nigdy nie ma odpowiedniego czasu na dziecko...
Ja mam nadzieję, że od tego listopad wrócę do działania, ale zobaczymy kiedy się w ogóle uda

Mówią, że depresja to choroba duszy nie ciała. Ja akurat jestem taką osobą kruchą, że jestem podatna, ale te ostatnie wydarzenia sprawiły, że się załamałam całkowicie [emoji17] Jest mi przykro, że mimo, że nie zrobię nic złego to muszę się czuć winna bo ktoś mi tak każe. Nikt się za mną nie wstawia [emoji17] Czuję się jakbym była sama.
Kochana przestań tak myśleć ! Jesteś silna dziewczyna i trzeba troszeczkę podnieś poczucie własnej wartości ! Uszykuj się ładnie, weź koleżankę i idźcie na kawkę dobre ciacho i płoty ;) mi to zawsze pomaga w stanach totalnego dołka ;)

Kochana przestań tak myśleć ! Jesteś silna dziewczyna i trzeba troszeczkę podnieś poczucie własnej wartości ! Uszykuj się ładnie, weź koleżankę i idźcie na kawkę dobre ciacho i płoty ;) mi to zawsze pomaga w stanach totalnego dołka ;)
Dziękuję bardzo, jest mi strasznie miło [emoji17] Jutro właśnie idę na spacer i obiad z przyjaciółką, zaprosiła mnie i skorzystam [emoji9]

To odpoczywaj jak najwiecej.

No super by bylo bo i tak wystarczajaco dlugo czekam na ta ciaze. Ale mysle pozytwnie ale tez jak to moj gin powiedzial ze mam sie nie nastawiac na 100% by sie nie rozczarowac.
I bylo by super spotkac sie na lipcowkach choc powiem szczeze ze nigdy nie chcialam rodzic w lipcu lub sierpniu.
Ja rodziłam w lipcu młodszego i wcale nie było tak źle. Fakt, że rodziłam 10.07, a prawdziwe upały zaczęły się dopiero później. Młody spał w pampersie samym i pod tetrą.

Dziewczyny,

Bardzo Was proszę o pomoc.. jest druga kreska czy sobie wmawiam że coś widzę? Dziś planowany termin @, nie przyszła, nie wytrzymalam i zrobiłam test o 19....

Załączniki

• 20181015_191856.jpg
    20181015_191856.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 142
  • 20181015_190906.jpg
    20181015_190906.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 140
reklama
Do góry