paulina1994
Fanka BB :)
Niestety wszystkie te wady są teraz takie straszne, że płakać się chce jak się czyta ale uważam, że w dużej mierze wpływ na nasz organizm ma to co jemy i chociaż mam tego pełną świadomość to też nic z tym nie robię a wręcz przeciwnie jak nie pizza to bułka z nutellą na śniadanie :/ wydaje mi się, że kiedyś nie było tyle tego wszystkiego tych poronień, wad itp...Biedna mam nadzieje ze jutro bedziesz czula sie lepiej.
Wiecie co z tel wchodząc wyświetlil mi sie watek dziewczyny która dowiedziala sie o wadzie plodu bodajze trisomia 16. Przeczytałam calosc od ciazy do porodu i po porodzie. Wyje jak bóbr przez co ta dziewczyna przechodzi ze swoja coreczka.
To jest niewybaczalne ze ktos za nas decyduje jak ma byc i skazuje nas na takie cierpienie.
I oczywiście nie uważam, że wady plodu są zależne tylko od naszego żywienia bo nie to miałam na myśli, bardziej chodziło mi, że nasze zywienie to też taka mała cegiełka do zdrowia naszego i przyszłego dziecka...
Mam nadzieję, że jak już będę w ciąży to moje myślenie przejdzie na zdrowszy tryb i tak już pozostanie