reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dzięki dziewczyny. Jestem dzis wrak. Nawet ciężko mi tel wziac i zobaczyć co u was slychac.. Oby jutro było lepiej ale skoro od 2 dni mnie trzyma to wątpię a jutro mam prenatalne i stres i z tym związany się pojawia.

Weźcie mnie ze sobą bo chętnie bym poszła ale nie mam z kim [emoji6]
A było grzybków pelnoooo:-p co kucnelam tam rodzinka podgrzybkow:) 2 godziny miłego spacerowania po lesie i wiadro zdobyczy.
Teraz też zamykam oczy i widzę grzyby..haha. 20181014_123310.jpg

Załączniki

• 20181014_123310.jpg
    20181014_123310.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 104
Tak zle to jeszcze w tej ciazy nie bylo. moje samopoczucie to jakis koszmar. burczy mi ciagle, odbija sie, cofa i ciagle biegam wymiotowac. brzuch ani na chwile nie przestaje bolec... tyle ze w glowie dzis sie nie kreci.. czuje sie jakbym z tygodniowa jelitowke przeszla.. zrobilam tylko obiad i leze plackiem z epizodami w wc. :( zjesc ani pic nic nie moge...
Dużo zdrówka i lepszej formy! Jutro będzie lepszy dzień.. oby ✊✊

reklama
Do góry