Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słyszałam, że ludzi jest bardzo dużo, chciałabym pojechać może na początku grudnia wtedy podobno jest mniej ludzi niż tydzień czy dwa przed świętami
Na 16. DziękujęTrzymam kciuki za jutro, na którą masz ?
Tak zle to jeszcze w tej ciazy nie bylo. moje samopoczucie to jakis koszmar. burczy mi ciagle, odbija sie, cofa i ciagle biegam wymiotowac. brzuch ani na chwile nie przestaje bolec... tyle ze w glowie dzis sie nie kreci.. czuje sie jakbym z tygodniowa jelitowke przeszla.. zrobilam tylko obiad i leze plackiem z epizodami w wc. zjesc ani pic nic nie moge...
Biedna mam nadzieje ze jutro bedziesz czula sie lepiej.Kochana łącze się dziś razem z Tobą w bólu... ja dziś pojechałam do babci na urodziny, a że ładna pogoda to jeszcze grilla zrobili. Nie wiem czy zjadlam az tak za dużo czy po prostu było za ciężkie, ale mialam dziś tak samo, odbijanie, cofki i ostatecznie wylądowałam przytulajac wc na kleczkach ... dopiero wtedy trochę przeszło.
Na 16. Dziękuję
Troszkę moze potrwac bo po wizycie jedziemy jescze do galerii i potem do mojego brata ale jak tylko znajde chwilke to skrobne zebyscie sie nie martwily.Kochana trzymam kciuki! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ będzie ok! Daj potem znać co u Was.
W tygodniu odpada, jeszcze grudzień na urlop nie ma szans niestety więc sobota jedynie wchodzi w grę Domi kiedy wracasz do starań czy już wróciłaś ? Jestem teraz trochę rzadziej na forum ze względu na natłok pracy i już się trochę pogubiłamPolecam przyjechać racZej w tygodniu bo w weekendy to zawsze jest multum ludzia niezależnie czy to poczatek grudnia czy końcówka