reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Proponuję uderzać do pani że zdjęcia. Gdzieś na jakiś sztab.
Rozmawialam juz z sasiadami i nie maja pojęcia o plakacie. Ktos samowolnie na prywatnym płocie powiesil.
Do Pani Moniki napisałam juz na FB. Domyslam sie ze to nie jej wina ale jako ze ktos ja rozwiesza powinna wiedziec komu to zgłosić by zniknęło.
U nas w Częstochowie żółtaczka typu A. Podobnie odział zakaźny w szpitalu jest tak załadowany że kierują innych pacjentów na Katowice :o
O matulu.. Szok
Ja wam powiem ze zaczela sie szkola i nie wiem czy winic szkole ale moja mloda znow skarzy sie wieczorem ze pupa swedzi. 3 epizod owsikow prawdopodobnie.. Dlaczego? Przecież myje rączki do jedzenia.. Tak mysle ze zrodlem moze byc szkola jednak dotykaja poreczy przedmiotow na wf i nim sie spostrzega palce wyladuja w buzi. Bo juz nie wiem od czego.. Slodyczy je sladowe ilości bo jakoś nigdy sama nie przepadala. Ehh

reklama
No wlasnie nie wiem czy wolno mi go dotknąć mimo wszystko. Zaczekam chwile u zglosze to. Znalazlam te Panią na fb będzie się martwic ona i to by to zdjeto.
Ale jak nie wiesz czy wolno? Twoja posesja, twoj płot. To tak jskby sobie nagle tesco pierdzielnęło na Twoim plocie reklame, bo maja aktualnie promocje na filety z kurczaka. Zdejmij, a paniusi napisz co o tym myslisz ;)

Rozmawialam juz z sasiadami i nie maja pojęcia o plakacie. Ktos samowolnie na prywatnym płocie powiesil.
Do Pani Moniki napisałam juz na FB. Domyslam sie ze to nie jej wina ale jako ze ktos ja rozwiesza powinna wiedziec komu to zgłosić by zniknęło.

O matulu.. Szok
Ja wam powiem ze zaczela sie szkola i nie wiem czy winic szkole ale moja mloda znow skarzy sie wieczorem ze pupa swedzi. 3 epizod owsikow prawdopodobnie.. Dlaczego? Przecież myje rączki do jedzenia.. Tak mysle ze zrodlem moze byc szkola jednak dotykaja poreczy przedmiotow na wf i nim sie spostrzega palce wyladuja w buzi. Bo juz nie wiem od czego.. Slodyczy je sladowe ilości bo jakoś nigdy sama nie przepadala. Ehh
Dokładnie. Pewnie nie ona powiesiła ale ona odpowiada za to, gdzie jej twarz wisi.

Dokładnie. Pewnie nie ona powiesiła ale ona odpowiada za to, gdzie jej twarz wisi.
U nas też wszędzie plakaty. Nawet na znaku osiedlowym że osiedle monitorowane. Na prywatnych ogrodzeniach też. Nawrt na ogrodzeniu pizzerii znajomego. Dzisiaj go mijałam i nawrt nie wpadłam na pomysł zapytać czy ktoś się go pytał czy może zrobić

A u nas remont łazienki idzie w najlepsze. Fugi pomiędzy kafelkami prawie idealnie zaszpachlowane. Jeszcze ładnie je zetrzemy by wygładzić podloge i kładziemy wykładzinę.

Ale jak nie wiesz czy wolno? Twoja posesja, twoj płot. To tak jskby sobie nagle tesco pierdzielnęło na Twoim plocie reklame, bo maja aktualnie promocje na filety z kurczaka. Zdejmij, a paniusi napisz co o tym myslisz ;)

Walcz kochana - niech to w cholerę ściągną!

Sprawa wyjasniona. Pani podziekowala za informację i przeprosila. Powiedziala ze przyjedzie zdjac ale nie widzialam potrzeby by specjalnie z Poznania jechala i powiedzialam ze moge to zrobić. Uznala ze jak najbardziej bo trzeba chronic prywatne tereny.

reklama
Sprawa wyjasniona. Pani podziekowala za informację i przeprosila. Powiedziala ze przyjedzie zdjac ale nie widzialam potrzeby by specjalnie z Poznania jechala i powiedzialam ze moge to zrobić. Uznala ze jak najbardziej bo trzeba chronic prywatne tereny.
To dobrze. A powiedziala jak to sie stalo, ze bez Twojej zgody plakat został umieszczony na Twoim plocie? Pomylka czy tak po prostu wieszają gdzie popadnie?

Do góry