reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja w tym udanym cyklu bylam pewna ze nic z tego a jednak [emoji1]nawet nie korcilo mnie robic test, a jak robilam to bylam pewna ze znow zobacze biel [emoji1]

Pamietam! ;)

Ja nie wierzę za bardzo w to, że of faktycznie zgrało się idealnie z moim cyklem i idealnie pokazało owu. Jakoś zawsze mam ten dystans. Poza tym, to musiało by być dość duże szczęście, wbić się z boboseksami idealnie w czas owu.

reklama
Ladny progesteron ja mialam 18.450 teraz nie wien ale bylam na luteinie i nie chce sie juz stresowac a w poniedziałek prenatalne. Gratuluje kochana :)
O matko już prenatalne jak to szybko zleciało dopiero co ||były. Będę trzymać kciuki za poniedziałkową wizytę[emoji110]

Posprzątałam trochę na piętrze ale szybko się meczę a jeszcze cały dół domu został i podbrzusze zaczęło mnie boleć muszę chyba odpocząć.

Dziś piękna pogoda się zapowiada co macie w planach?

A ja wczoraj zrobiłam test oczywiście biel i byłam przekonana że@ dziś będzie więc rano test odpuściłam [emoji58] a od rana mnie nic nie boli i w dodatku plamienie brązowe hmmm [emoji848] zastanawiam się czy się rozkręci@ czy o co chodzi [emoji50]

U mnie pranie już leci pierwsze.
Ale za wiele nie chce mi się dziś robić. Taka jakaś leniwa dziś ta sobota. A tu jeszcze tę łazienkę trzeba wykończyć [emoji849]

Wiecie co.. Te wybory to jakas farsa.. Ktos bez zgody Ba! Nawet bez zapytania nas powiesil sobie na naszym plocie od ogrodu plakat.
Jak mam znaleźć teraz osobe ktora go powiesila?

Wiecie co.. Te wybory to jakas farsa.. Ktos bez zgody Ba! Nawet bez zapytania nas powiesil sobie na naszym plocie od ogrodu plakat.
Jak mam znaleźć teraz osobe ktora go powiesila?
Pewnie ta Pani z plakatu..musisz ją dorwać. Albo po prostu zdjąć plakat?! Jeśli to na twojej posesji. Na twoim płocie. Ja bym zdjęła.
Muszą mieć zgodę na takie wieszanie.

reklama
Miłego pięknego dnia! Jesień pełna para ♤♤ ponad 20 stopni.. tylko spacerować.
Sprzątanie u mnie pełna para idzie. Ale później wybieramy się właśnie na spacer i jakis duży plac zabaw żeby dziecię się wybiegalo.

Do góry