reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
To dobrze. A powiedziala jak to sie stalo, ze bez Twojej zgody plakat został umieszczony na Twoim plocie? Pomylka czy tak po prostu wieszają gdzie popadnie?
ona mi powiedziala ze nie ma pojecia jak do tego doszlo i kto to w ogole wieszal. w ogole na poczatku napisala mi tak lekko wyczuwajac ton uniesiony ze jak Pani przeszkadza to moge przyjechac i go zdjąć. ale ze poprowadzilam dalsza rozmowe spokojnie ze zdaje sobie sprawe ze nie ona go powiesila i ze nie winie jej o to tylko zanim go zdjelam wolalam sie upewnic co by mnie politycznie nie zlinczowali o zrywanie plakatow konkurencji hehe wiem wwiem moja wlasnosc ale zachowalam sie mysle fair mimo wszystko. ona przytaknela i oczywiscie byla wdzieczna ze nie musi jechac tyle km, dala do zrozumienia ze jak najbardziej szanuje cudza prywatnosc i przeprosila.
a ja bardzo bym chciala trafic na tego osiłka co to wieszal.. liczylam ze moze ma ona lepsze dojscia i mozliwosci by ssie dowiedziec ktory taki madry. za naruszenie prywatnosci bym Pana postraszyla. to tak jakby ktos wzedl mu do domu by zostawic gazetke z reklama.

zobacz co znalazlam bo nie jestem pierwszym przypadkiem:
"Sam zdejmiesz plakat, zapłacisz karę Jacek Pietraszewski, rzecznik straży miejskiej podkreśla, że w takiej sytuacji właściciel posesji nie może sam zdjąć bezprawnie zawieszonego plakatu"
- Po zatwierdzeniu list wyborczych grozi za to grzywna. Mieliśmy taki przypadek podczas kampanii do ostatnich wyborów samorządowych, kiedy zerwano plakat z Tadeuszem Truskolaskim. Osoba, która to zrobiła zapłaciła 2 tys. zł kary - mówi Jacek Pietraszewski.

Czytaj więcej: https://poranny.pl/plakaty-wyborcze-sa-wieszane-bez-zgody-wlascicieli-posesji/ar/5396758
czyli mimo wszystko dobrze ze najpierw sie skontaktowalam. plakat schowalam i moge oddac wlascicielowi. kazdy taki plakat to pieniadz.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny )zrobiłam dziś badania hormonalne. .wkoncu po 2.5 roku staran ...lepiej późno niż wcale musze teraz iść do lekar za z wynikami ale napiszcie mi może się znacie czy wszystko jest ok ft3 5.30
Ft4 18.44
Estradiol 36.24
Testosteron 17.8
Fsh 8.4
LHS 6.0
Tsh2.18
Prolaktyna 12.5 (ale robiłam rok temu to jedno badanie)

Dziewczyny )zrobiłam dziś badania hormonalne. .wkoncu po 2.5 roku staran ...lepiej późno niż wcale musze teraz iść do lekar za z wynikami ale napiszcie mi może się znacie czy wszystko jest ok ft3 5.30
Ft4 18.44
Estradiol 36.24
Testosteron 17.8
Fsh 8.4
LHS 6.0
Tsh2.18
Prolaktyna 12.5 (ale robiłam rok temu to jedno badanie)
A masz podane normy na wyniku?

Tak ...wszystkie się mieszczą w normie ...jeszcze mąż będzie się nadal (mamy juz 1 dzievko)zaszlam w 1 cyklu. ...i planuje zbadać progesteron po owulacji
Napisz mi normy tsh ft3 i ft4
U nas moje badania chyba pomogly odblokowac psychicznie bo tez mamy 1 dziecko ale balam sie ze hormony mi szaleja mialam kiedyś z tym problem. Zaskoczylo w 3cyklu.

ona mi powiedziala ze nie ma pojecia jak do tego doszlo i kto to w ogole wieszal. w ogole na poczatku napisala mi tak lekko wyczuwajac ton uniesiony ze jak Pani przeszkadza to moge przyjechac i go zdjąć. ale ze poprowadzilam dalsza rozmowe spokojnie ze zdaje sobie sprawe ze nie ona go powiesila i ze nie winie jej o to tylko zanim go zdjelam wolalam sie upewnic co by mnie politycznie nie zlinczowali o zrywanie plakatow konkurencji hehe wiem wwiem moja wlasnosc ale zachowalam sie mysle fair mimo wszystko. ona przytaknela i oczywiscie byla wdzieczna ze nie musi jechac tyle km, dala do zrozumienia ze jak najbardziej szanuje cudza prywatnosc i przeprosila.
a ja bardzo bym chciala trafic na tego osiłka co to wieszal.. liczylam ze moze ma ona lepsze dojscia i mozliwosci by ssie dowiedziec ktory taki madry. za naruszenie prywatnosci bym Pana postraszyla. to tak jakby ktos wzedl mu do domu by zostawic gazetke z reklama.

zobacz co znalazlam bo nie jestem pierwszym przypadkiem:
"Sam zdejmiesz plakat, zapłacisz karę Jacek Pietraszewski, rzecznik straży miejskiej podkreśla, że w takiej sytuacji właściciel posesji nie może sam zdjąć bezprawnie zawieszonego plakatu"
- Po zatwierdzeniu list wyborczych grozi za to grzywna. Mieliśmy taki przypadek podczas kampanii do ostatnich wyborów samorządowych, kiedy zerwano plakat z Tadeuszem Truskolaskim. Osoba, która to zrobiła zapłaciła 2 tys. zł kary - mówi Jacek Pietraszewski.

Czytaj więcej: https://poranny.pl/plakaty-wyborcze-sa-wieszane-bez-zgody-wlascicieli-posesji/ar/5396758
czyli mimo wszystko dobrze ze najpierw sie skontaktowalam. plakat schowalam i moge oddac wlascicielowi. kazdy taki plakat to pieniadz.
Wow to mnie zaskoczyłaś! To straszne, ze bezkarnie ktos moze cos zostawic a cudzej posesji, a Ty jeszcze nie mozesz tego ruszyc... Dobrze, ze zachowalas zimna.krew i tak ładnie to rozegralaś, ja pewnie bym zerwala, spaliła i nagłosnila sprawe w necie hahah, ale ja to jestem taki narwaniec, a teraz w ciazy to w ogole ;)
Mimo wszystko dobrze, ze sprawa juz wyjaśniona :)

Sprawa wyjasniona. Pani podziekowala za informację i przeprosila. Powiedziala ze przyjedzie zdjac ale nie widzialam potrzeby by specjalnie z Poznania jechala i powiedzialam ze moge to zrobić. Uznala ze jak najbardziej bo trzeba chronic prywatne tereny.
Dobrze że ty zareagowalas..
A pewnie ile miejsc gdzie nie legalnie sobie wieszają czy kleją na czyis posesjach.

Kurcze dziewczyny nie chce się nakręcać ale faktycznie nie mam objawów na @ i ten jeden jajnik cały czas ciągnie, boję się robić sobie nadzieję :(

reklama
Do góry