reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dzień dobry w niedziele:)
Aplikacje pokazuja mi II trymestr?? Myslalam ze za tydzien dopiero po skonczonym 13tc a tu juz??

Wczoraj byla tak piekna pogoda poszliśmy na dlugi spacer i czulam sie strasznie.. Bardzo mi sie w glowie kręci az strach wyjsc mi samej z domu teraz. Mialam te zawroty ostatnie 2 dni zobaczymy czy dzis bedzie lepiej. Ten kolejny trymestr moglby byc tym lepszym zeby nacieszyc się ciąża bo poznjej bede juz tylko bardziej ociezala :D

Kto wie czy i my nie pojedziemy jak sie będę czuc dobrze. Mam takie parcie na wyjazd jakis. Planujemy jescze pojechac w gory teraz nam bedzie znacznie łatwiej.
Ja mam teraz maksymalne parcie na wyjazd gdziekolwiek, ale nie dam juz rady... Wczoraj bylismy w miescie niedaleko nas, w galerii. Ok 35 km od nas. Nie umialam w aucie wysiedziec. Z chodzeniem tez mam problem, bo mloda mi tak na pecherz naciska. :( A siedzenie w domu juz mnie dobija po prostu, tym baRdzej teraz jak jest tak pieknie. Ty korzystaj poki mozesz! :)

Ja mam teraz maksymalne parcie na wyjazd gdziekolwiek, ale nie dam juz rady... Wczoraj bylismy w miescie niedaleko nas, w galerii. Ok 35 km od nas. Nie umialam w aucie wysiedziec. Z chodzeniem tez mam problem, bo mloda mi tak na pecherz naciska. :( A siedzenie w domu juz mnie dobija po prostu, tym baRdzej teraz jak jest tak pieknie. Ty korzystaj poki mozesz! :)
Jesli tylko bede mogla będę korzystac narazie zabijaja mnie zawroty glowy od 2 dni..

reklama
Do góry