reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dzień dobry w niedziele:)
Aplikacje pokazuja mi II trymestr?? Myslalam ze za tydzien dopiero po skonczonym 13tc a tu juz??

Wczoraj byla tak piekna pogoda poszliśmy na dlugi spacer i czulam sie strasznie.. Bardzo mi sie w glowie kręci az strach wyjsc mi samej z domu teraz. Mialam te zawroty ostatnie 2 dni zobaczymy czy dzis bedzie lepiej. Ten kolejny trymestr moglby byc tym lepszym zeby nacieszyc się ciąża bo poznjej bede juz tylko bardziej ociezala :D

Kto wie czy i my nie pojedziemy jak sie będę czuc dobrze. Mam takie parcie na wyjazd jakis. Planujemy jescze pojechac w gory teraz nam bedzie znacznie łatwiej.
Ja mam teraz maksymalne parcie na wyjazd gdziekolwiek, ale nie dam juz rady... Wczoraj bylismy w miescie niedaleko nas, w galerii. Ok 35 km od nas. Nie umialam w aucie wysiedziec. Z chodzeniem tez mam problem, bo mloda mi tak na pecherz naciska. :( A siedzenie w domu juz mnie dobija po prostu, tym baRdzej teraz jak jest tak pieknie. Ty korzystaj poki mozesz! :)

Ja mam teraz maksymalne parcie na wyjazd gdziekolwiek, ale nie dam juz rady... Wczoraj bylismy w miescie niedaleko nas, w galerii. Ok 35 km od nas. Nie umialam w aucie wysiedziec. Z chodzeniem tez mam problem, bo mloda mi tak na pecherz naciska. :( A siedzenie w domu juz mnie dobija po prostu, tym baRdzej teraz jak jest tak pieknie. Ty korzystaj poki mozesz! :)
Jesli tylko bede mogla będę korzystac narazie zabijaja mnie zawroty glowy od 2 dni..

reklama
Do góry