reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A co do wyborów to już szaleją na ostro. Jeżdżą autami z megafonami i się ogłaszają. Skrzynki zawalone ulotkami. Na targu dziś przejąć.spokojnie nie mogłam.bo atakowali z.każdej strony.. zachęcają teraz i obiecują wszystko! :errr:

reklama
Mieszkam w mieście ale straży miejskiej nie mamy. Czekam az sie jakis sasiad pojawi i spytam czy chociaz innego sąsiada ktos pytał ale nie zmienia to faktu ze to nasz plot i my o tym decydujemy. Heh
U nas to ludzie się nie pierdzielą, od razu na policję dzwonią. :D

A co do pogody to powiem wam, że jestem przerażona, bo tu nie ma się z czego cieszyć, że taki październik jest. Pogoda szaleje i aż strach się bać co będzie za parę lat. W tym roku tak mało deszczu było...

Pewnie ta Pani z plakatu..musisz ją dorwać. Albo po prostu zdjąć plakat?! Jeśli to na twojej posesji. Na twoim płocie. Ja bym zdjęła.
Muszą mieć zgodę na takie wieszanie.
No wlasnie nie wiem czy wolno mi go dotknąć mimo wszystko. Zaczekam chwile u zglosze to. Znalazlam te Panią na fb będzie się martwic ona i to by to zdjeto.

U nas to ludzie się nie pierdzielą, od razu na policję dzwonią. :D

A co do pogody to powiem wam, że jestem przerażona, bo tu nie ma się z czego cieszyć, że taki październik jest. Pogoda szaleje i aż strach się bać co będzie za parę lat. W tym roku tak mało deszczu było...
U nas w przychodni na dzieciach panuje zapalenie oskrzeli. Tak sie boje bo ja caly marzec i kwiecien sie meczylam z tym dziadostwem..teraz nie chcialabym tak bardzo :(

Miłego dnia dziewczyny! Ja jade sobie do Gdańska do galerii bałtyckiej a potem na spacerek i jedzonko [emoji9][emoji7] piękna pogoda jest!

O matko już prenatalne jak to szybko zleciało dopiero co ||były. Będę trzymać kciuki za poniedziałkową wizytę[emoji110]

Posprzątałam trochę na piętrze ale szybko się meczę a jeszcze cały dół domu został i podbrzusze zaczęło mnie boleć muszę chyba odpocząć.

Dziś piękna pogoda się zapowiada co macie w planach?
idę do pracy na drugą zmianę ;( ale za to jutro wolne

U nas w przychodni na dzieciach panuje zapalenie oskrzeli. Tak sie boje bo ja caly marzec i kwiecien sie meczylam z tym dziadostwem..teraz nie chcialabym tak bardzo :(
U nas w Częstochowie żółtaczka typu A. Podobnie odział zakaźny w szpitalu jest tak załadowany że kierują innych pacjentów na Katowice :o

Miłego dnia dziewczyny! Ja jade sobie do Gdańska do galerii bałtyckiej a potem na spacerek i jedzonko [emoji9][emoji7] piękna pogoda jest!
jej zazdroszczę Ci że masz tak bliziutko, ty i Migdalove. Strasznie spodobał mi się Gdańsk a byliśmy podczas Jarmarku. Ta atmosfera miasta bajeczna...

reklama
Miłego dnia dziewczyny! Ja jade sobie do Gdańska do galerii bałtyckiej a potem na spacerek i jedzonko
emoji9.png
emoji7.png
piękna pogoda jest!
jej zazdroszczę Ci że masz tak bliziutko, ty i Migdalove. Strasznie spodobał mi się Gdańsk a byliśmy podczas Jarmarku. Ta atmosfera miasta bajeczna...
A co do wyborów to już szaleją na ostro. Jeżdżą autami z megafonami i się ogłaszają. Skrzynki zawalone ulotkami. Na targu dziś przejąć.spokojnie nie mogłam.bo atakowali z.każdej strony.. zachęcają teraz i obiecują wszystko! :errr:
U nas jeden z SLD chodził po mieszkaniach i dawał ulotki i namawiał na głósowanie na niego. To już jest przegięcie. Niestety dorwała go moja sąsiądka która od czasu do czasu gada jak nawiedzona i zaczęła wszystkie brudy naszych władz wylewać to biedny tak kręcił się jak piskorz i jak wyleciał z klatki to się za nim kurzyło hehe

Do góry