reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczynki mam nadzieję że w tym cyklu w końcu się udało[emoji3]. Załączam zdjęcie testu ten na górze ze środy a ten drugi z dziś. Właśnie czekam na wyniki progesteronu bo w poprzednim cyklu był coś 5.7. Trzymajcie kciuki.Zobacz załącznik 906975
ale gadzinka od srody wie i dopiero dzis sie chwali! zaciskam mocno kciuki! powodzenia :)

ale gadzinka od srody wie i dopiero dzis sie chwali! zaciskam mocno kciuki! powodzenia :)
Nie chciałam zapraszać [emoji6] po biochemicznej w poprzednim cyklu i niskim progesteronie na razie jestem uspokojona progesteron dużo wyższy niż miesiąc temu no oczywiscie mógł by być wyższy ale mam duphaston biorę od wczoraj.Wizyta w piątek o 23:15.

Bardzo dziękuję dziewczynki za gratulacje[emoji8] [emoji8] [emoji8]
Załączam wyniki z wczoraj
20181013_081503.jpg

Załączniki

• 20181013_081503.jpg
    20181013_081503.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 320
Nie chciałam zapraszać [emoji6] po biochemicznej w poprzednim cyklu i niskim progesteronie na razie jestem uspokojona progesteron dużo wyższy niż miesiąc temu no oczywiscie mógł by być wyższy ale mam duphaston biorę od wczoraj.Wizyta w piątek o 23:15.

Zobacz załącznik 907062

Piękny widok [emoji173]️Gratulacje!

U mnie w końcu OF pokazało owu. Jestem w szoku, bo nie spodziewałam się [emoji23][emoji23][emoji23] aczkolwiek i tak za wiele nie oczekuję od tego cyklu. Wg Apki 3dpo. No zobaczymy. Okres za 11 dni wg of.

Piękny widok [emoji173]️Gratulacje!

U mnie w końcu OF pokazało owu. Jestem w szoku, bo nie spodziewałam się [emoji23][emoji23][emoji23] aczkolwiek i tak za wiele nie oczekuję od tego cyklu. Wg Apki 3dpo. No zobaczymy. Okres za 11 dni wg of.
Trzeba zawsze mieć nadzieję. [emoji4] Też się nie spodziewałam że w tym cyklu zaskoczy[emoji6]. Trzymam kciuki abyś i Ty zobaczyła ||

Ja też nie mam nadzieji i może lepiej bo nawet za bardzo mnie nie nęci kupienie testu bo znów będzie zawód. No dobra może odrobinkę nęci ale tylko dlatego że aptekę mam zaraz obok pracy [emoji12]

Ja też nie mam nadzieji i może lepiej bo nawet za bardzo mnie nie nęci kupienie testu bo znów będzie zawód. No dobra może odrobinkę nęci ale tylko dlatego że aptekę mam zaraz obok pracy [emoji12]

Ja mam aptekę zaraz po wyjściu z bloku... prawie na wprost. [emoji849] ale fakt, kolejny cykl z nawet 1% nadziei a potem ten bolesny zawód [emoji24]

Zobacz załącznik 907062
Ladny progesteron ja mialam 18.450 teraz nie wien ale bylam na luteinie i nie chce sie juz stresowac a w poniedziałek prenatalne. Gratuluje kochana :)

reklama
Ja w tym udanym cyklu bylam pewna ze nic z tego a jednak [emoji1]nawet nie korcilo mnie robic test, a jak robilam to bylam pewna ze znow zobacze biel [emoji1]

Do góry