Najpierw do rodzinnego po skierowanie do neurologaDo neurologa z córką idź
reklama
m-s
Fanka BB :)
No kochane my po wizycie z miesiączki 7 tydzień 3 dzień z fasolki 7 tydzień. Ładna kijanka nam się pokazała. Z bijacym serduszkiem. Już wiem że mam drugie bijące serduszko. Troszkę mam podwyższone tsh. Ale moja lekarka powiedziała że z związku ze strasznie wymiotuję i mam mdłości mam nasilony hormon beta hcg a one mogą falszowac wyniki mam powtórzyć badania. Gdyby nie spadło to do endokrynologa po tabletki. A i małe ilości piasku w moczu i żurawine w tabletkach. Bardzo się cieszymy. Miejmy nadzieję że będzie wszystko dobrze do końca tego 1 trymestru. Jak samopoczucie hu... Nie będę się brzydko wyrażać hehe zygam mam takie mdłości że się wykończe. Na wędline mnie odrzucilo. Jak otwieram lodówkę to lecę do WC. A jak czuje jakieś zapachy jak gotuję to też biegnę... Mam nadzieję że wy chociaż lepiej to przechodzicie. A oto i nasza 1 cm kijanka
Załączniki
ForgetMeeNot
Ja farbowałam, ale moja fryzjerka używa delikatnych organicznych farb i nie rozjaśniłam.Dziewczyny co myślicie o farbowaniu włosów w ciąży? Kurczę od dawna mam umówiona wizytę u mojej fryzjerki na koloryzację...
U mnie w pierwszej ciąży do 16tc. Przez te 16 tygodni Zero mięsa i wszystkiego co smażone. Nawet nie mogłam poczuć jak ktoś gotuje. Bo w WC kończyłam. Leki przeciwwymiotne na receptę dostałam.No kochane my po wizycie z miesiączki 7 tydzień 3 dzień z fasolki 7 tydzień. Ładna kijanka nam się pokazała. Z bijacym serduszkiem. Już wiem że mam drugie bijące serduszko. Troszkę mam podwyższone tsh. Ale moja lekarka powiedziała że z związku ze strasznie wymiotuję i mam mdłości mam nasilony hormon beta hcg a one mogą falszowac wyniki mam powtórzyć badania. Gdyby nie spadło to do endokrynologa po tabletki. A i małe ilości piasku w moczu i żurawine w tabletkach. Bardzo się cieszymy. Miejmy nadzieję że będzie wszystko dobrze do końca tego 1 trymestru. Jak samopoczucie hu... Nie będę się brzydko wyrażać hehe zygam mam takie mdłości że się wykończe. Na wędline mnie odrzucilo. Jak otwieram lodówkę to lecę do WC. A jak czuje jakieś zapachy jak gotuję to też biegnę... Mam nadzieję że wy chociaż lepiej to przechodzicie. A oto i nasza 1 cm kijanka
Teraz w ciąży drugiej wymioty do 12 tc. Lodówkę otwarta czułam aż w salonie i leciałam do kibla. Znów leki przeciwwymiotne i mięsa całą ciąże przełknąć nie mogłam. I w jednej 8 drugiej póki wymiotowalam mogłam tylko ser biały jeść którego normalnie nienawidzę. A w lodówce miałam 5 pochłaniaczy zapachów
to bedzie tralo zbyt dlugo. prywatnie pojde szybciej. rodzinny tez moze nie chciec dac skierowania. nawet okuliste ogarnialam sama we wlasnym zakresie szukajac przyczyny ze boli wokol oczka.Najpierw do rodzinnego po skierowanie do neurologa
ogolnie przespala sie 20 min i teraz tak szaleje jakby nic jej nie dolegalo.
moze sie oszukuje ale staram sie myslec ze gdyby to bylo cos powaznego to taki nurofen az tak by nie dzialal i bol by sie utrzymywal.
super! gratulujeNo kochane my po wizycie z miesiączki 7 tydzień 3 dzień z fasolki 7 tydzień. Ładna kijanka nam się pokazała. Z bijacym serduszkiem. Już wiem że mam drugie bijące serduszko. Troszkę mam podwyższone tsh. Ale moja lekarka powiedziała że z związku ze strasznie wymiotuję i mam mdłości mam nasilony hormon beta hcg a one mogą falszowac wyniki mam powtórzyć badania. Gdyby nie spadło to do endokrynologa po tabletki. A i małe ilości piasku w moczu i żurawine w tabletkach. Bardzo się cieszymy. Miejmy nadzieję że będzie wszystko dobrze do końca tego 1 trymestru. Jak samopoczucie hu... Nie będę się brzydko wyrażać hehe zygam mam takie mdłości że się wykończe. Na wędline mnie odrzucilo. Jak otwieram lodówkę to lecę do WC. A jak czuje jakieś zapachy jak gotuję to też biegnę... Mam nadzieję że wy chociaż lepiej to przechodzicie. A oto i nasza 1 cm kijanka
niestety wcale lepiej nie przechodzimy. ja mialam mdlosci i wymioty raz ustaly na kilka dni i wrocily ze zdwojona sila. teraz mialam spokoj z 1.5tyg i dzis znow sie fatalnie czuje, ciagle mi sie odbija i zaliczam cofki ale nie zwymiotowalam. na szczescie jedna noga juz w 2 trymestrze i nawet udalo sie nie chorowac a te drobnostki jakie mnie spotykaly udalo sie wylezec i herbatka zaspokoic.
Anolik
O kurcze to ja nie wiedziałam, że to aż tak można odczuwać. Już nie dziwię się, że niektóre kobiety mdłości wręcz wybudzają w nocyU mnie w pierwszej ciąży do 16tc. Przez te 16 tygodni Zero mięsa i wszystkiego co smażone. Nawet nie mogłam poczuć jak ktoś gotuje. Bo w WC kończyłam. Leki przeciwwymiotne na receptę dostałam.
Teraz w ciąży drugiej wymioty do 12 tc. Lodówkę otwarta czułam aż w salonie i leciałam do kibla. Znów leki przeciwwymiotne i mięsa całą ciąże przełknąć nie mogłam. I w jednej 8 drugiej póki wymiotowalam mogłam tylko ser biały jeść którego normalnie nienawidzę. A w lodówce miałam 5 pochłaniaczy zapachów
Ale warto [emoji173]️ i mimo że wiem że w trzeciej ciąży będzie to samo. ze znów polecę 5-6kg w dół na początku, że znów każde otworzenie lodówki będzie powodowało rajd do łazienki to i tak chce jeszcze to trzeci i oststni raz przejść [emoji173]️[emoji173]️O kurcze to ja nie wiedziałam, że to aż tak można odczuwać. Już nie dziwię się, że niektóre kobiety mdłości wręcz wybudzają w nocy
Kaamilaaa
Gratulacje [emoji1][emoji173]No kochane my po wizycie z miesiączki 7 tydzień 3 dzień z fasolki 7 tydzień. Ładna kijanka nam się pokazała. Z bijacym serduszkiem. Już wiem że mam drugie bijące serduszko. Troszkę mam podwyższone tsh. Ale moja lekarka powiedziała że z związku ze strasznie wymiotuję i mam mdłości mam nasilony hormon beta hcg a one mogą falszowac wyniki mam powtórzyć badania. Gdyby nie spadło to do endokrynologa po tabletki. A i małe ilości piasku w moczu i żurawine w tabletkach. Bardzo się cieszymy. Miejmy nadzieję że będzie wszystko dobrze do końca tego 1 trymestru. Jak samopoczucie hu... Nie będę się brzydko wyrażać hehe zygam mam takie mdłości że się wykończe. Na wędline mnie odrzucilo. Jak otwieram lodówkę to lecę do WC. A jak czuje jakieś zapachy jak gotuję to też biegnę... Mam nadzieję że wy chociaż lepiej to przechodzicie. A oto i nasza 1 cm kijanka
Ja dzis zaliczylam jedno przytulanie z wc.[emoji57] bardzo na to czekałam bo do tej pory brak objawow u mnie no ale i tak przeszło wiec ciągle nie czuje sie jak w ciąży [emoji57]
reklama
Anolik
No i niech mi ktoś powie, że kobiety nie są silne [emoji173][emoji173] tyle jest się w stanie przetrwać dla dziecka. I mimo, że wiesz co Cię czeka, to wchodzisz w to bez zawahania [emoji4]Ale warto [emoji173]️ i mimo że wiem że w trzeciej ciąży będzie to samo. ze znów polecę 5-6kg w dół na początku, że znów każde otworzenie lodówki będzie powodowało rajd do łazienki to i tak chce jeszcze to trzeci i oststni raz przejść [emoji173]️[emoji173]️