Bo potem ma się takie szczęścia w domu [emoji173]️No i niech mi ktoś powie, że kobiety nie są silne [emoji173][emoji173] tyle jest się w stanie przetrwać dla dziecka. I mimo, że wiesz co Cię czeka, to wchodzisz w to bez zawahania [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo potem ma się takie szczęścia w domu [emoji173]️No i niech mi ktoś powie, że kobiety nie są silne [emoji173][emoji173] tyle jest się w stanie przetrwać dla dziecka. I mimo, że wiesz co Cię czeka, to wchodzisz w to bez zawahania [emoji4]
haha Majeczka jaką minę trzasnęłaBo potem ma się takie szczęścia w domu [emoji173]️Zobacz załącznik 906651
Komentarz tej laski jest żałosny do granic. Ewidentnie ktoś czerpie satysfakcję z poniżania Ciebie. Nie daj się. Po co? Nie warto. Najlepiej znajdź oparcie w swoim narzeczonym, będzie Ci od razu lżej. Raczej powinien stanąć po Twojej stronie. Jeśli razem będziecie silni to nikt nie stanie na Waszej drodze.Eh dziewczyny normalnie siedzę i płacze jak dziecko. Nie mam w nikim oparcia. Napisałam grzecznie do siostry mojego, że mnie nie będzie po prostu na Roczku jej dziecka to do mnie, że co ja myślałam, że ona mnie zaprasza i że chyba jestem żałosna i niepoważna. Masakra zaczęłam płakać. Mam już dość
Na początku może byc nisko ona z czasem bedzie sie unosic do gory bez obawPrzy aplikacji Luteiny dopochwowo zauważam, że jestem tam cała opuchnięta i szyjka jest bardzo nisko. A podobno powinna być teraz wysoko. No ale może to zależy od organizmu.
Gratulacje [emoji1][emoji173]
Ja dzis zaliczylam jedno przytulanie z wc.[emoji57] bardzo na to czekałam bo do tej pory brak objawow u mnie no ale i tak przeszło wiec ciągle nie czuje sie jak w ciąży [emoji57]