reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja teraz daje sobie spokój muszę odpocząć o tego , może pomyślę na wiosne ... Mój mnie zaskoczył bo myślałam że się też tak zawiedzie a mówi że będziemy jeszcze probowac

ja tez bym chciała zacząć po nowym roku..
Powiem ci, że im dłużej to się odkłada tym ciężej bo z jednej strony bardzo pragniesz tego dziecka, z drugiej boisz się z czasem robisz się coraz bardziej świadoma, ja po poronieniu tyle nie myślałam do badaniach o tym, że znowu się powtórzy, a teraz podchodząc do kolejnej ciąży podchodzę bardzo świadomie...i to nie jest dobre, lepiej poniekąd iść w ciemno, nie wiesz co cię czeka, ja w poprzedniej ciąży myślałam że skoro nie krwawię to przecież musi być oki, ja nie wiedziałam że jest takie badanie jak beta, a teraz...

Aaaa miałam Wam napisać, miałam problem z długimi plamieniami po @, nie chciałam brać kolejnych leków i doszukiwać się drugiego dna ;) wyczytałam gdzieś w int, że magnez pomaga na takie rzeczy, brałam 1 tab dziennie stwierdziłam, że raczej nie przedawkuje tą jedną tabletką i ten cykl już normalny, @ wraz z plamieniami trwała 6 dni, a nie jak to bywało, że potrafiła się ciągnąć do 10 dc ;) więc jeśli któraś z Was ma taki sam problem to POLECAM spróbować warto ;)

Powiem ci, że im dłużej to się odkłada tym ciężej bo z jednej strony bardzo pragniesz tego dziecka, z drugiej boisz się z czasem robisz się coraz bardziej świadoma, ja po poronieniu tyle nie myślałam do badaniach o tym, że znowu się powtórzy, a teraz podchodząc do kolejnej ciąży podchodzę bardzo świadomie...i to nie jest dobre, lepiej poniekąd iść w ciemno, nie wiesz co cię czeka, ja w poprzedniej ciąży myślałam że skoro nie krwawię to przecież musi być oki, ja nie wiedziałam że jest takie badanie jak beta, a teraz...

no z drugiej strony tak myśle że im wczesniej tym łatwiej :D

no z drugiej strony tak myśle że im wczesniej tym łatwiej :D
Łatwiej podjąć decyzję, później już jakoś czlowiek myśli nie potrzebnie o wszystkim, prawda jest taka, że może to być jednorazowa sytuacja i wszystkie pozostałe ciążę będą oki, a może być i tak, że kolejna zakończy się tak samo nie wiemy tego niestety :(

reklama
Łatwiej podjąć decyzję, później już jakoś czlowiek myśli nie potrzebnie o wszystkim, prawda jest taka, że może to być jednorazowa sytuacja i wszystkie pozostałe ciążę będą oki, a może być i tak, że kolejna zakończy się tak samo nie wiemy tego niestety :(

no dokładnie, za tydzien ide do lekarza, moze cos sie dowiem..

Do góry