reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Nie wiem co dalej, czekam jutro jeszcze raz umówię się do mojego lekarza bo z dzisiejszej wizyty zrezygnowałam. Najbardziej zastanawia mnie o co lekarzom chodziło z tym 'dziwnym' kształtem mojej macicy... Dwóch lekarzy na to zwróciło uwagę z czego kiedyś jeden lekarz stwierdził mi macicę dwurożną gdzie inny już to wykluczył a mojego już o to nie pytałam. Dodatkowo w szpitalu miałam torbiel o wymiarach 4,7x4,4 i pytanie czy po tej miesiączce będzie się zmniejszać czy jakoś lekami ją zbiją albo zrobią laparoskopię.
Mój lekarz też coś mówił że można by było zrobić badanie jakies macicy ...

Mnie to czekanie na zabieg dobija bo ostatnim razem nic po czopkach nie rozkrecalo się .
Ja to czekałam na ten okres jak na zbawienie... plamiłam od 26 września a krwawienie przyszło dopiero 5 października...To tak wyglądało wszystko jakby to dzieciątko miało silna wolę przetrwania dlatego ta ciąża tak długo się utrzymała. Ehh niby jestem silna, jakoś żyję ale w środku czuję pustkę, serce rozbite na milion kawałków.

Hej dziewczyny jak się czujecie kasiu współczuje baardzo Oby wszystko się ułożyło. Trzymam kciuki u mnie 4 dzień @ jakiś dołek mnie trzyma przez to ale
Od końca. Znowu ruszają starania może październik będzie owocny ktoś teraz testuje??

reklama
Do góry