Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mi przykro.Serduszko przestało bić jestem zrozpaczona !!!
A jak u ciebie ? Miałaś zabieg ? To była ciąża biochemiczna ? Czemu takie rzeczy nas spotykają . ((Strasznie mi przykro.
Nie miałam zabiegu bo własnie to była ciąża biochemiczna. Tylko nie rozumiem dlaczego tak długo się utrzymała, do 6tc beta była adekwatna do tygodnia ciąży no ale za cholerę nic nie było widać na USG...A jak u ciebie ? Miałaś zabieg ? To była ciąża biochemiczna ? Czemu takie rzeczy nas spotykają . ((
No faktycznie długo ... I co dalej planujecie jakieś badania ?Nie miałam zabiegu bo własnie to była ciąża biochemiczna. Tylko nie rozumiem dlaczego tak długo się utrzymała, do 6tc beta była adekwatna do tygodnia ciąży no ale za cholerę nic nie było widać na USG...
Nie wiem co napisać bo wiem co czujesz10 a zatrzymało się na 7 i 5 dni chyba .
Zabieg fizycznie nie boli, psychicznie tylko byłam w gorszej rozsypce niż w chwili kiedy dowiedziałam się, że dzidzia nie żyje jak byś coś potrzebowała zapytać to pisz śmiało...Mi też jest przykro okropnie ...Nawet nie zdążyłam się cieszyć ..a jeszcze ten szpital muszę przeżyć .
No to okropne uczucie tamtego poronienia tak nie przeżyłam jak tego . Żyłam nadzieja że będzie ok tym razem . Muszę jakieś dalsze badania zrobić .W tym roku daje sobie spokój z ciążami .Nie wiem co napisać bo wiem co czujesz
Nie wiem co dalej, czekam jutro jeszcze raz umówię się do mojego lekarza bo z dzisiejszej wizyty zrezygnowałam. Najbardziej zastanawia mnie o co lekarzom chodziło z tym 'dziwnym' kształtem mojej macicy... Dwóch lekarzy na to zwróciło uwagę z czego kiedyś jeden lekarz stwierdził mi macicę dwurożną gdzie inny już to wykluczył a mojego już o to nie pytałam. Dodatkowo w szpitalu miałam torbiel o wymiarach 4,7x4,4 i pytanie czy po tej miesiączce będzie się zmniejszać czy jakoś lekami ją zbiją albo zrobią laparoskopię.No faktycznie długo ... I co dalej planujecie jakieś badania ?