reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja nigdy nie robiłam żadnych dodatkowych badań. Prenatalne i połówkowe zawsze wychodziły super. Więc nie szlam dalej. Poza tym kasy nawet nie miałam na takie badania. Ale jestem za tym, że jak nie ma potrzeby, bo usg wychodzi prawidłowe, to lepiej nie robic i nie zawracać sobie głowy statystykami. Jesli lekarz nie widzi potrzeby, to po co samej sie nakręcać i sobie cos wmawiać.

reklama
No i klapa :( @ mnie odwiedziła.. troszkę mnie to podlamalo. Mam nadzieję że smutek i zlosc minie po kilku dniach. I wrócę do walki. Weekend do bani. Buuu.

Ja nigdy nie robiłam żadnych dodatkowych badań. Prenatalne i połówkowe zawsze wychodziły super. Więc nie szlam dalej. Poza tym kasy nawet nie miałam na takie badania. Ale jestem za tym, że jak nie ma potrzeby, bo usg wychodzi prawidłowe, to lepiej nie robic i nie zawracać sobie głowy statystykami. Jesli lekarz nie widzi potrzeby, to po co samej sie nakręcać i sobie cos wmawiać.
Ja się po prostu boje tych statystyk. I nie chce stresu niepotrzebnego. Trochę się już przestraszyłam niektórych odp na forum i zaraz będę miała wątpliwości czy napewno jest wszystko w porządku [emoji19][emoji17]

No i klapa :( @ mnie odwiedziła.. troszkę mnie to podlamalo. Mam nadzieję że smutek i zlosc minie po kilku dniach. I wrócę do walki. Weekend do bani. Buuu.

Znam ten ból. W tamtym cyklu bardzo liczyłam, że się uda, a jednak nici. I to bolało bardzo. Pewnie stad ten dołek taki długi u mnie.

Teraz postanowiliśmy do starania podejść na spokojnie. Sa suple i mierzenie temp. ale i [emoji173]️ kiedy tylko mamy ochotę.

Dziewczyny wiem, że to głupie pytanie. Ale plamienie po stosunku jest normalne? Mieliśmy 2 tygodnie przerwy [emoji17] poszłam do toalety i widzę, że pojawiło się lekkie plamienie
Może się pojawić czasem coś ponieważ na dole masz wszystko mocno ukrwione w ciąży, stąd czasem jakies otarcia i może być mini plamienie. Ja pamiętam miałam tak że był różowy śluz zaraz po, potem wszystko wracalo do normy

Może się pojawić czasem coś ponieważ na dole masz wszystko mocno ukrwione w ciąży, stąd czasem jakies otarcia i może być mini plamienie. Ja pamiętam miałam tak że był różowy śluz zaraz po, potem wszystko wracalo do normy
Wiem rozumiem. [emoji17] na razie jest lekkie minimalne sluz z różowa krwią [emoji17] ja miałam taki ciemniejszy kolor potem różowy

Ja mam ogólnie problem z nawilżeniem tam w środku ;/ A plamienie jest naprawdę minimalne blado różowe.
Na początku było trochę więcej i inny kolor ale się zmniejszyło.

reklama
Do góry