martoosia04
Fanka BB :)
To prawda i z prawkiem tak miałam - totalny luz i zdałam hi hi [emoji173]️
Ja tak samo [emoji23] a zaś nawet zdawałam w ciąży [emoji23] dzidzia przyniosła szczęście.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To prawda i z prawkiem tak miałam - totalny luz i zdałam hi hi [emoji173]️
Niestety @ przyszla;/
Test zrobilam a na kolejny dzien @ przyszla z taka sila ze nie wyrabiam bo boli i okropnie krwawie. Dzis juz 3dc.
Ja tak samo [emoji23] a zaś nawet zdawałam w ciąży [emoji23] dzidzia przyniosła szczęście.
Kaasia, lekarz dalej Ci nie zalecił monitoringu? Przejdz sie do innego, serio, bo ty tylko stracony czas...Niestety @ przyszla;/
Test zrobilam a na kolejny dzien @ przyszla z taka sila ze nie wyrabiam bo boli i okropnie krwawie. Dzis juz 3dc.
Mój mąż już nie chce powtarzać badania, bardzo zestresowal się samym badaniem i wynikami ale dopytuje o jakieś leki dla niego a wizyty za miesiąc także narazie chyba kupimy salfazin i selen żeby nie było tak bez niczego....Kasieńka, przykro mi bardzo. Tak jak dziewczyny piszą może faktycznie czas na monitoring? Chociaż ja miałam, pęcherzyk pęka i też nic z tego [emoji849]
Co do badań nasienia, to już kiedyś pisałam, ale mój też miał kiepskie bardzo wyniki, 3 miesiące na Androvicie i poprawa o 400%. Także na pewno łatwo to poprawić [emoji16]
Jak nie chce powtarzać, to na pewno nie ma co go zmuszać, ale suplementy naprawdę dużo dają, więc kupcie coś koniecznie. Masz takie sny, bo o tym myślisz i jest to w Twojej podświadomości. Znam to, ale sny są bez znaczenia, pamiętaj [emoji8]Mój mąż już nie chce powtarzać badania, bardzo zestresowal się samym badaniem i wynikami ale dopytuje o jakieś leki dla niego a wizyty za miesiąc także narazie chyba kupimy salfazin i selen żeby nie było tak bez niczego....
Dziś mi się śniło że nigdy nie będziemy mieli dzieci....
Według mnie Kasia coś jest nie tak, już ci wcześniej pisałam rok czasu to jest sporo ja bym skorzystała z wizyty innego lekarza, raz jeszcze porobiła wszystkie badania hormonalne bo to coś musi być na rzeczy...Niestety @ przyszla;/