reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Kasieńka, przykro mi bardzo. Tak jak dziewczyny piszą może faktycznie czas na monitoring? Chociaż ja miałam, pęcherzyk pęka i też nic z tego [emoji849]

Co do badań nasienia, to już kiedyś pisałam, ale mój też miał kiepskie bardzo wyniki, 3 miesiące na Androvicie i poprawa o 400%. Także na pewno łatwo to poprawić [emoji16]

A u mnie dzisiaj dzień @ i jak.na razie cisza. Jestem dumna z siebie bo jeszcze nie zrobiłam testu, a miałam potwierdzona owulację na monitoringu. Czekam, jeżeli by się spozniala @ z dwa dni to we wtorek zrobię test. Ale znając moje 'szczescie' lada dzień zawita.

Kasieńka, przykro mi bardzo. Tak jak dziewczyny piszą może faktycznie czas na monitoring? Chociaż ja miałam, pęcherzyk pęka i też nic z tego [emoji849]

Co do badań nasienia, to już kiedyś pisałam, ale mój też miał kiepskie bardzo wyniki, 3 miesiące na Androvicie i poprawa o 400%. Także na pewno łatwo to poprawić [emoji16]
Mój mąż już nie chce powtarzać badania, bardzo zestresowal się samym badaniem i wynikami ale dopytuje o jakieś leki dla niego a wizyty za miesiąc także narazie chyba kupimy salfazin i selen żeby nie było tak bez niczego....
Dziś mi się śniło że nigdy nie będziemy mieli dzieci....

Mój mąż już nie chce powtarzać badania, bardzo zestresowal się samym badaniem i wynikami ale dopytuje o jakieś leki dla niego a wizyty za miesiąc także narazie chyba kupimy salfazin i selen żeby nie było tak bez niczego....
Dziś mi się śniło że nigdy nie będziemy mieli dzieci....
Jak nie chce powtarzać, to na pewno nie ma co go zmuszać, ale suplementy naprawdę dużo dają, więc kupcie coś koniecznie. Masz takie sny, bo o tym myślisz i jest to w Twojej podświadomości. Znam to, ale sny są bez znaczenia, pamiętaj [emoji8]

A ja mam dalej plamienie. Ale jest naprawdę minimalne jasno różowe. Zaczęło się ok 19 wczoraj. Mam na papierze jak korzystam z toalety. Niepokoić się? Czy przejdzie?

reklama
Niestety @ przyszla;/
Test zrobilam a na kolejny dzien @ przyszla z taka sila ze nie wyrabiam bo boli i okropnie krwawie. Dzis juz 3dc.
Według mnie Kasia coś jest nie tak, już ci wcześniej pisałam rok czasu to jest sporo ja bym skorzystała z wizyty innego lekarza, raz jeszcze porobiła wszystkie badania hormonalne bo to coś musi być na rzeczy...

Do góry