reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Ilma Gratuluję !!! Takie wiadomości poprawiają mi mega humor:) pozwalają wierzyć, że i dla mnie jest jeszcze nadzieja;):) Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się rozwijało ✊✊✊:tak:

@Magda 2791 będziecie robić badania na miejscu czy z dowozem? ;) jak na miejscu to ciekawa jestem jak tam to wygląda od strony technicznej. I co robicie rozszerzone?? A co do choroby się nie przejmuj. Nawet jak coś się zaczyna z przeziębieniem to i tak te plemniki do badania to powstały już jakiś czas temu więc nie będzie miało to wpływu na wynik badania:) trzymam kciuki za dobry wynik✊✊✊

@Malaga00 piękna ta Twoja kruszynka♥️ rośnijcie zdrowo:tak:
Badania robiliśmy na miejscu, dostaliśmy klucz do pokoju w oddzielnym budynku. Także od tej strony jest super.
My już po badaniu i odebraniu wyników.... I chyba nie jest dobrze. .. Tylko 1% prawidłowych plemników i tylko 19% ruchu..... :(

reklama
@Migdalove cieszę się, że masz tak wspaniałego męża. Taki mąż to skarb. Moj też jest taki kochany;) Razem przejdziecie przez wszystko i doczekacie się małego szkraba. Jestem tego pewna. Teraz odpoczywaj a jak już minie krwawienie to będzie jeszcze czas na jakąś imprezę, wiem po sobie, że pierwsze dwa dni okresu wolę bardziej spokojnie spędzać czas. Ale ja to mam tak, że pierwsze 2 dni to czasami nawet co 1-1,5 godziny muszę zmieniać tampon. To domyślam się jak w Twojej sytuacji to może wyglądać. Biedactwo. Jak mąż wróci z dworu to jakiś filmik może razem obejrzyjcie i też będzie fajnie;)

@Magda 2791 u nas trochę lepsze były wyniki, ale też bez szału. Tylko że mąż robił to badanie w koszmarnych warunkach jeśli chodzi o intymność i mówił, że niewiele tego materiału do badania oddał. Dobrze wiedzieć, że w luxmedzie jakoś intymniej. Może jednak spróbujemy bez dowozu. A pali papierosy Twój mąż? Może mało witamin je z pożywienia? Mój teraz zaczął brać ten fertil man i już 2 miesiąc leci jak nie pali. Będziemy powtarzać badania jakoś pod koniec listopada. Też jestem ciekawa jak wtedy wyjdą. A wy teraz nie przejmujcie się wynikiem. Mój lekarz mówił, że męskie wyniki dość łatwo poprawić, bo często to zależy właśnie od stylu życia i wystarczy trochę bardziej o siebie zadbać i po 3 miesiącach jest znacznie lepiej. A poza tym mówił, że wystarczy 1 plemnik;) a nawet ten 1% to pewnie parę milionów tych koleszków;) będzie dobrze Kochana. Popatrz po jakim czasie dziewczynom się udaje. Na nas też w końcu przyjdzie czas:tak:
Teraz wiecie gdzie może być problem więc zadziałajcie w tym temacie.

@Migdalove cieszę się, że masz tak wspaniałego męża. Taki mąż to skarb. Moj też jest taki kochany;) Razem przejdziecie przez wszystko i doczekacie się małego szkraba. Jestem tego pewna. Teraz odpoczywaj a jak już minie krwawienie to będzie jeszcze czas na jakąś imprezę, wiem po sobie, że pierwsze dwa dni okresu wolę bardziej spokojnie spędzać czas. Ale ja to mam tak, że pierwsze 2 dni to czasami nawet co 1-1,5 godziny muszę zmieniać tampon. To domyślam się jak w Twojej sytuacji to może wyglądać. Biedactwo. Jak mąż wróci z dworu to jakiś filmik może razem obejrzyjcie i też będzie fajnie;)

@Magda 2791 u nas trochę lepsze były wyniki, ale też bez szału. Tylko że mąż robił to badanie w koszmarnych warunkach jeśli chodzi o intymność i mówił, że niewiele tego materiału do badania oddał. Dobrze wiedzieć, że w luxmedzie jakoś intymniej. Może jednak spróbujemy bez dowozu. A pali papierosy Twój mąż? Może mało witamin je z pożywienia? Mój teraz zaczął brać ten fertil man i już 2 miesiąc leci jak nie pali. Będziemy powtarzać badania jakoś pod koniec listopada. Też jestem ciekawa jak wtedy wyjdą. A wy teraz nie przejmujcie się wynikiem. Mój lekarz mówił, że męskie wyniki dość łatwo poprawić, bo często to zależy właśnie od stylu życia i wystarczy trochę bardziej o siebie zadbać i po 3 miesiącach jest znacznie lepiej. A poza tym mówił, że wystarczy 1 plemnik;) a nawet ten 1% to pewnie parę milionów tych koleszków;) będzie dobrze Kochana. Popatrz po jakim czasie dziewczynom się udaje. Na nas też w końcu przyjdzie czas:tak:
Teraz wiecie gdzie może być problem więc zadziałajcie w tym temacie.
Tak w luxmedzie jest intymnie, choć mój mąż i tak się stresowal że wszyscy wiedzą po co przyszedł. U nas jest 12 mln zolnierzykow w 1 ml a w calym ejakulacie 119 mln tak że mam nadzieję że któryś z tego 1 % da radę tylko ruchliwosc trzeba im poprawić bo trochę leniwe są i jutro planujemy kupić jakiś suplement żeby już coś działać

reklama
Dziewczyny wiem, że to głupie pytanie. Ale plamienie po stosunku jest normalne? Mieliśmy 2 tygodnie przerwy [emoji17] poszłam do toalety i widzę, że pojawiło się lekkie plamienie

Do góry