Betii35
Fanka BB :)
@sandruszkin cześć zapraszamy.
Miłego dnia dziewczynki.
Miłego dnia dziewczynki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a myslalam ze to tylko u mnie sie popsulo;pWybaczcie, że dwa razy ale przez chwilę wyglądało jakby serwery padły na forum.
Wiadomo, nie załamuje się całkiem, bardziej nie czuję się na siłach fizycznie bo i chora i okres taki obfity...a myslalam ze to tylko u mnie sie popsulo;p
kochana jesli sie nie czujesz to nie jedz ale takie zapomnienie tez dobrze Ci zrobi.
musisz isc do przodu i walczyc dalej.
Biedna TyWiadomo, nie załamuje się całkiem, bardziej nie czuję się na siłach fizycznie bo i chora i okres taki obfity...
Z racji, że dzisiaj ładna pogoda to Mieczysław biega po podwórku a mąż też przy aucie. Ale usługuje mi, a to herbatka a to kawka, także źle nie mam.Biedna Ty
herbatka i do wyrka. kociak niech wygrzeje, maz utuli.
Hej, ale dzisiaj mam doła... Mielismy jechać na taka fajną impreze dubową ale ja jakoś po tym wszystkim nie potrafię się bawić do tego mam taki obfity okres a impreza trwa do rana więc nie wyobrażam sobie latać ciągle do wc zmieniać podpaski...