reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej, ale dzisiaj mam doła... Mielismy jechać na taka fajną impreze dubową ale ja jakoś po tym wszystkim nie potrafię się bawić do tego mam taki obfity okres a impreza trwa do rana więc nie wyobrażam sobie latać ciągle do wc zmieniać podpaski...

Hej, ale dzisiaj mam doła... Mielismy jechać na taka fajną impreze dubową ale ja jakoś po tym wszystkim nie potrafię się bawić do tego mam taki obfity okres a impreza trwa do rana więc nie wyobrażam sobie latać ciągle do wc zmieniać podpaski...

Malaga zrob jak ci serce podpowiada. Ja chcialam wiedziec. Z corka zrobilam pappa teraz harmony. Nie żałuje. Moj lekarz nigdy nie namawial jedynie tlumaczył, że obraz usg pokazuje czasami ze jest ok a nie jest. Stad moj wybor. Natomiast jesli tobie usg wtstarczy to tego sie trzymaj. Jesli pappa wychodzi źle to robi sie wtedy amniopunkcje raczej nie pozostawia sie takich mam samych sobie do porodu

reklama

ja mam doła zawsze na wieczór..
tylko zakupy i siedze w domu cały czas.

Do góry