reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
nie martw się :) ja robilam test w tamtym tygodniu i nic nie wyszło a dziś kreseczka się pojawiła :) jak nie będzie @ zatestuj ponownie ;)

No trochę mi głupio bo mówiłam ze nie będę świrowała nie oprócz większych piersi i wielkiej zachcianki na owoce morza nie czuje żadnych niczego co by zwiastowało @ od 3 dni moja temp 36.5 lub 36.4 taka normalna chyba wiec coś tego cyklu nie czuje [emoji17]

No trochę mi głupio bo mówiłam ze nie będę świrowała nie oprócz większych piersi i wielkiej zachcianki na owoce morza nie czuje żadnych niczego co by zwiastowało @ od 3 dni moja temp 36.5 lub 36.4 taka normalna chyba wiec coś tego cyklu nie czuje [emoji17]
ja sie przekonalam ze temp nie zawsze powie nam wszystko. Ja w cyklu ciazowym mialam temp caly czas ponizej 36 a od owu maly skok powyzej 36 najwyzsza 36.44 a juz po ciazowej str jak znalam bete mialam 36.50 wiec temp w ogole nie ksiazkowe na ciaze a jednak a progessteron wynosil 18.5

Malaga powodzenia [emoji8][emoji8][emoji8]

Irena brawo Ty [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] widzisz jak wyluzowanie pomaga ;)

Ewelina 1983 gratuluję ciąży [emoji7]

Mi gdzieś termometr zaginął w akcji, obstawiam że młody gdzieś mi go wziął więc ani mierzenia temperatury ani testów owu w tym cyklu. Z seksem też licho, może z 3 razy było, więc lipa w tym cyklu bedzie

ja sie przekonalam ze temp nie zawsze powie nam wszystko. Ja w cyklu ciazowym mialam temp caly czas ponizej 36 a od owu maly skok powyzej 36 najwyzsza 36.44 a juz po ciazowej str jak znalam bete mialam 36.50 wiec temp w ogole nie ksiazkowe na ciaze a jednak a progessteron wynosil 18.5

Nigdy nic nie jest książkowe zawsze coś innego [emoji23][emoji23][emoji23]

Irena brawo Ty [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] widzisz jak wyluzowanie pomaga ;)

Mi gdzieś termometr zaginął w akcji, obstawiam że młody gdzieś mi go wziął więc ani mierzenia temperatury ani testów owu w tym cyklu. Z seksem też licho, może z 3 razy było, więc lipa w tym cyklu bedzie
Nie dziękuję [emoji9][emoji17]

Musi byc. :) my na to badanie chcemy jechac razem. A na 4D pojedziemy juz z corka zeby i ona miala ta radosc bo bardzo oczekuje na rodzenstwo. A tak podejrzy sobie siostre/brata przez brzuch :p
Musi musi [emoji17] Mam nadzieję, że wyjdę z uśmiechem a nie z płaczem [emoji17]
No pewnie, napewno będzie się bardzo cieszyć [emoji9]

ja moge dac swoj szczesliwy:p uzylam go doslownie 1 cykl i owocny cykl:p specjalnie kupilam bo czulam ze starania beda duzo dluzsze:p juz go nie mam po co uzywac bo tak na codzien mierzymy tym na podczerwien.
Gdybys chciala moge Ci dac :p mierzylam temp tylko doustnie:p

reklama
Do góry