reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Malaga powodzenia
emoji8.png
emoji8.png
emoji8.png

Irena brawo Ty
emoji122.png
emoji122.png
emoji122.png
emoji122.png
emoji122.png
widzisz jak wyluzowanie pomaga ;)

Ewelina 1983 gratuluję ciąży
emoji7.png

Mi gdzieś termometr zaginął w akcji, obstawiam że młody gdzieś mi go wziął więc ani mierzenia temperatury ani testów owu w tym cyklu. Z seksem też licho, może z 3 razy było, więc lipa w tym cyklu bedzie
Te przytulanki tylko 3 razy to jest na szczęście :) u mnie było 3 razy ❤️

kaamilaaa bylo 3 razy ❤️

MalagaOO było też z 3 ❤️ więc szczęśliwa cyfra 3❤️❤️❤️

Malaga powodzenia [emoji8][emoji8][emoji8]

Irena brawo Ty [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] widzisz jak wyluzowanie pomaga ;)

Ewelina 1983 gratuluję ciąży [emoji7]

Mi gdzieś termometr zaginął w akcji, obstawiam że młody gdzieś mi go wziął więc ani mierzenia temperatury ani testów owu w tym cyklu. Z seksem też licho, może z 3 razy było, więc lipa w tym cyklu bedzie
U nas tez bylo tylko 3 [emoji173] w udanym cyklu, no i tez mi termometr zaginął [emoji23] to znaczy zapomnialam go spakowac i pojechalam bez niego [emoji14]

U nas tez bylo tylko 3 [emoji173] w udanym cyklu, no i tez mi termometr zaginął [emoji23] to znaczy zapomnialam go spakowac i pojechalam bez niego [emoji14]
Ja nigdy nie używałam termometru takiego nawet nie wiem jak się mierzy temperature i jaka sugeruje owu [emoji28][emoji38] Termometr jedynie do gorączki [emoji23][emoji38]
Czyli jednak jak się trochę odpuści to dzieją się cuda [emoji16][emoji3]

Pięknie :-) :)chciałam bym widzieć minke córeczki jak zobaczy braciszka lub siostrzyczkę coś pięknego:):)
powiem M zeby ją kątem nagrał:p to są takie chwile ze tych reakcji jak sie nie uwieczni to wielki zal.
tu mam zdj mojej młodej jak odebralysmy wynik drugiej bety z przyrostem i juz wiedziala ze dzidzia jest i rosnie.
IMG_20180814_140314_1.jpg

Załączniki

• IMG_20180814_140314_1.jpg
    IMG_20180814_140314_1.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 128
Dziewczyny zauważyłam zmianę w Prenatalu, wyciągam nowe opakowanie zerkałam przypadkiem na skład a tam Wit D 2000 jednostek, jestem prawie pewna, że w poprzedniej wersji było 1500 ;) ma któraś z Was stare opakowanie po Prenatalu ;) pytam z ciekawości ;) bo zero informacji, że zmieniony skład czy coś ;)

reklama
Do góry