reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny zauważyłam zmianę w Prenatalu, wyciągam nowe opakowanie zerkałam przypadkiem na skład a tam Wit D 2000 jednostek, jestem prawie pewna, że w poprzedniej wersji było 1500 ;) ma któraś z Was stare opakowanie po Prenatalu ;) pytam z ciekawości ;) bo zero informacji, że zmieniony skład czy coś ;)
Zgadza sie. A na pewno masz uno?

Załączniki

• IMG_20181005_082222.jpg
    IMG_20181005_082222.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 90
Ja jak zwykle muszę mieć kuchenne rewolucje w brzuchu jak wychodzę [emoji23][emoji38] No świetnie [emoji23] Nie wiem czy to ze stresu [emoji43]

Wy też tak dużo jecie w ciąży jak ja? Ja jestem co chwile głodna [emoji23] Nawet w nocy o 3 brzuch mi gra marsza [emoji23] Ale jem tak dużo nie mogę się najeść

reklama
ale my sie cieszymy z Toba :)
a moja Julcia bardzo pragnela rodzenstwa stąd taka radość bo się nie spodziewała wiadomosci.
To miłe, dziękuję [emoji17] Chociaż ktoś [emoji17]
Niektóre dzieci właśnie ciężko znoszą wiadomość o rodzeństwie, ale super, że córcia się cieszy ale naprawdę takiej radości nie widziałam nigdy [emoji7] takie piękne to [emoji17] ja bym chciała drugą dzidzie za 3 lata jakoś jak się uda. Mój mówi, że kolejna właśnie za 2-3 lata [emoji23] Jak wymiotowałam na początku to mówiłam, że więcej nie ma już [emoji64] i że nie będzie [emoji173] [emoji23][emoji23] Bo on by bardzo chciał trójeczke w przyszłości [emoji23] A ja nie wiem jak urodzę pierwszą dzidzie [emoji23] Boję się, że mi rozerwie tam wszystko [emoji23][emoji23] Na instagramie przez przypadek mi się poród odpalił i żebyście widziały moją minę[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry