u mnie 3 tez szczesliwe bo udalo sie w 3 csTe przytulanki tylko 3 razy to jest na szczęście u mnie było 3 razy
kaamilaaa bylo 3 razy
MalagaOO było też z 3 więc szczęśliwa cyfra 3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie 3 tez szczesliwe bo udalo sie w 3 csTe przytulanki tylko 3 razy to jest na szczęście u mnie było 3 razy
kaamilaaa bylo 3 razy
MalagaOO było też z 3 więc szczęśliwa cyfra 3
Dasz radę ważne żeby z dzidzia było ok [emoji4]Ja jade sama dziś i to taxi. Bo tam nic nie dojeżdża niestety. I tylko autem [emoji57] Mój w pracy od 6 do 17 [emoji45] I jestem dziś sama [emoji57]
Moja też jest tylko w jakieś tam dni w tygodniu. Ja mam nadzieję, że u mnie będzie okej [emoji17]
Muszę dać [emoji17] innej opcji nie ma [emoji17] Ale stres będzie większy jak już będę leżała i czekała na badanie [emoji17][emoji17]Dasz radę ważne żeby z dzidzia było ok [emoji4]
Zgadza sie. A na pewno masz uno?Dziewczyny zauważyłam zmianę w Prenatalu, wyciągam nowe opakowanie zerkałam przypadkiem na skład a tam Wit D 2000 jednostek, jestem prawie pewna, że w poprzedniej wersji było 1500 ma któraś z Was stare opakowanie po Prenatalu pytam z ciekawości bo zero informacji, że zmieniony skład czy coś
ale my sie cieszymy z TobaJa wam powiem, że u mnie się tak nie cieszyli tak jak Twoja córeczka @Maliina . No cóż przykre. [emoji17]
Napewno [emoji4]Zgadza sie. A na pewno masz uno?
moze jakas zmiana a sprawdz ulotke i zobacz czy tam jest to samo? ja juz teraz nastepny bede kupowac duo.Napewno [emoji4]Zobacz załącznik 904566
To miłe, dziękuję [emoji17] Chociaż ktoś [emoji17]ale my sie cieszymy z Toba
a moja Julcia bardzo pragnela rodzenstwa stąd taka radość bo się nie spodziewała wiadomosci.