reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny zauważyłam zmianę w Prenatalu, wyciągam nowe opakowanie zerkałam przypadkiem na skład a tam Wit D 2000 jednostek, jestem prawie pewna, że w poprzedniej wersji było 1500 ;) ma któraś z Was stare opakowanie po Prenatalu ;) pytam z ciekawości ;) bo zero informacji, że zmieniony skład czy coś ;)
Zgadza sie. A na pewno masz uno?

Załączniki

• IMG_20181005_082222.jpg
    IMG_20181005_082222.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 93
Ja jak zwykle muszę mieć kuchenne rewolucje w brzuchu jak wychodzę [emoji23][emoji38] No świetnie [emoji23] Nie wiem czy to ze stresu [emoji43]

Wy też tak dużo jecie w ciąży jak ja? Ja jestem co chwile głodna [emoji23] Nawet w nocy o 3 brzuch mi gra marsza [emoji23] Ale jem tak dużo nie mogę się najeść

reklama
ale my sie cieszymy z Toba :)
a moja Julcia bardzo pragnela rodzenstwa stąd taka radość bo się nie spodziewała wiadomosci.
To miłe, dziękuję [emoji17] Chociaż ktoś [emoji17]
Niektóre dzieci właśnie ciężko znoszą wiadomość o rodzeństwie, ale super, że córcia się cieszy ale naprawdę takiej radości nie widziałam nigdy [emoji7] takie piękne to [emoji17] ja bym chciała drugą dzidzie za 3 lata jakoś jak się uda. Mój mówi, że kolejna właśnie za 2-3 lata [emoji23] Jak wymiotowałam na początku to mówiłam, że więcej nie ma już [emoji64] i że nie będzie [emoji173] [emoji23][emoji23] Bo on by bardzo chciał trójeczke w przyszłości [emoji23] A ja nie wiem jak urodzę pierwszą dzidzie [emoji23] Boję się, że mi rozerwie tam wszystko [emoji23][emoji23] Na instagramie przez przypadek mi się poród odpalił i żebyście widziały moją minę[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry