reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A jak rozwiązujesz sytuację z luteina ? Ja w ciąży się wkurzalam bo najpierw seks później luteina [emoji23]
Dokładnie tak samo robimy. Jesli tylko widze ze zanosi sie na przytulanki to luteine po fakcie wkladam. Ostatnio zapodalam i M chcial mnie dopasc ale mu musialam wytlumaczyc ze luteina byla szybsza hehe od tego czasu kolejnosc zmieniona.

No tak masz początek 13tc. Powodzenia jutro :) ja mam prenatalne za tydz w poniedzialek 15.10 tez sie doczekac nie moge ale i strasznie boję :p
Szybko leci [emoji28] to już dziś haha [emoji9] [emoji28]
Aa to jeszcze chwilka [emoji9] Ja też się boję trochę bo nie wiem co myśleć i czego się spodziewać

Szybko leci [emoji28] to już dziś haha [emoji9] [emoji28]
Aa to jeszcze chwilka [emoji9] Ja też się boję trochę bo nie wiem co myśleć i czego się spodziewać
Ja moglabym miec w przyszlym tyg ale nie pasuje mi ze zmianą w pracy M wiec przestawilam na 15.10 bo będzie nam latwiej a ta lekarka jest tylko w poniedzialki. Ja tylko chce zobaczyc te parametry kosci nosowej i NT i oby byly prawidlowe.

Ja moglabym miec w przyszlym tyg ale nie pasuje mi ze zmianą w pracy M wiec przestawilam na 15.10 bo będzie nam latwiej a ta lekarka jest tylko w poniedzialki. Ja tylko chce zobaczyc te parametry kosci nosowej i NT i oby byly prawidlowe.
Ja jade sama dziś i to taxi. Bo tam nic nie dojeżdża niestety. I tylko autem [emoji57] Mój w pracy od 6 do 17 [emoji45] I jestem dziś sama [emoji57]
Moja też jest tylko w jakieś tam dni w tygodniu. Ja mam nadzieję, że u mnie będzie okej [emoji17]

reklama
Ja jade sama dziś i to taxi. Bo tam nic nie dojeżdża niestety. I tylko autem [emoji57] Mój w pracy od 6 do 17 [emoji45] I jestem dziś sama [emoji57]
Moja też jest tylko w jakieś tam dni w tygodniu. Ja mam nadzieję, że u mnie będzie okej [emoji17]
Musi byc. :) my na to badanie chcemy jechac razem. A na 4D pojedziemy juz z corka zeby i ona miala ta radosc bo bardzo oczekuje na rodzenstwo. A tak podejrzy sobie siostre/brata przez brzuch :p

Do góry