Betii35
Fanka BB :)
Też mam chrapkę na ten film...Witaj, leczycie sie na cos ?
My wczoraj bylismy w kinie na Kler i o matko.... bardzo dobry i jednoczesnie bardzo dobitny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam chrapkę na ten film...Witaj, leczycie sie na cos ?
My wczoraj bylismy w kinie na Kler i o matko.... bardzo dobry i jednoczesnie bardzo dobitny.
Wiem coś o ty . Ale faktycznie najlepiej o tym nie myśleć .... . Mąż też się stresował bo wiedział że mi bardzo zależy że są te dni w sumie przytulanko było z 3 razy i to wszystko @ mi się spóźnia dobre 14 dni jutro zatestuje a jak nic nie wyjdzie to do lekarza idę ja już sobie nie robię nadziei.jedynie co to zaczęły mnie piersi boleć i dużo śluzu mlecznego. Wahania nastroju . Najlepiej odpuscic i sobie wmawiać co ma być to będzieHej dziewczyny jestem zalamana testy zwiastuja owu,a maz nie daje rady [emoji51]tak bardzo chce ze nie wychodzi jak musi byc[emoji22]
Ja w udanym cyklu praktycznie w ogóle nie współżyłam. Były chyba 3 przytulaski. 2 po miesiączce od razu i jeden jakiś czas później. I sama nie mam pojęcia jak to się stało i kiedy [emoji23]6 [emoji173] to malo ? [emoji23] my w tym udanym cyklu tylko 3[emoji173] w tym dwa przed owu [emoji23] i ja bylam pewna ze nic z tego nie bedzie, nawet nie mierzylam tempki, nie wiem kiedy dokladnie owu a jednak sie udało.
Tez mysle ze nie ma co zawsze tz mówić kiedy owu bo to wiadomo ze presja zadziala i bedzie ciężko
Czemu dzis nie testujesz? Ale trzymasz napięcieWiem coś o ty . Ale faktycznie najlepiej o tym nie myśleć .... . Mąż też się stresował bo wiedział że mi bardzo zależy że są te dni w sumie przytulanko było z 3 razy i to wszystko @ mi się spóźnia dobre 14 dni jutro zatestuje a jak nic nie wyjdzie to do lekarza idę ja już sobie nie robię nadziei.jedynie co to zaczęły mnie piersi boleć i dużo śluzu mlecznego. Wahania nastroju . Najlepiej odpuscic i sobie wmawiać co ma być to będzie
Chyba tak zrobię ubieram się i idę do apteki boję się ...... chciałam zrobić rano bo większe stężenie.... Ale jak ma wyjść to i wyjdzie po południuCzemu dzis nie testujesz? Ale trzymasz napięcie
Chyba tak zrobię ubieram się i idę do apteki boję się ...... chciałam zrobić rano bo większe stężenie.... Ale jak ma wyjść to i wyjdzie po południu
Ja robilam i rano i popołudniu [emoji6] nie pilam dluzszy czas zeby mocz nie byl zbyt rozcienczony i wyszlo [emoji6]Chyba tak zrobię ubieram się i idę do apteki boję się ...... chciałam zrobić rano bo większe stężenie.... Ale jak ma wyjść to i wyjdzie po południu
Nie dziękuję serce to mi chyba wyskoczy jak będę testować hehe również trzymie mocno za ciebie kciuki dobra zmykam ..... Napiszę później .Powodzenia ja będę testować ostatni raz w sobotę jak @ nie przyjdzie ale trzymam kciuki za ciebie [emoji178]
Bardzo polecam. Mysle, ze mocno przesadzony ale na prawde uderza w czuly punktTeż mam chrapkę na ten film...
Ja wypiłam przez ten czas dużo wody plus kawę zobaczymy ......Ja robilam i rano i popołudniu [emoji6] nie pilam dluzszy czas zeby mocz nie byl zbyt rozcienczony i wyszlo [emoji6]
Trzymam kciuki za Ciebie [emoji6]