Wiktorka88 O
Fanka BB :)
2 lara to dlugo. W polsce po roku juz zaczyna sie leczenie. Ale tutaj dziewczyny orientuja sie lepiej to moze pomoga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musicie podchodzić do tego inaczej. Moze nie mow mu o owu o tym calym czasie plodnym.. Badzcie spontaniczni.. Moze jakas kolacja? Seksi bielizna? Presja ze to te dni moze wlasnie odniesc taki skutek jaki macie. Kochajcie sie kiedy macie ochote bez rozmow ze teraz musicie i koniec bo tylko teraz macie szanse.Hej dziewczyny jestem zalamana testy zwiastuja owu,a maz nie daje rady [emoji51]tak bardzo chce ze nie wychodzi jak musi byc[emoji22]
6 [emoji173] to malo ? [emoji23] my w tym udanym cyklu tylko 3[emoji173] w tym dwa przed owu [emoji23] i ja bylam pewna ze nic z tego nie bedzie, nawet nie mierzylam tempki, nie wiem kiedy dokladnie owu a jednak sie udało.Musicie podchodzić do tego inaczej. Moze nie mow mu o owu o tym calym czasie plodnym.. Badzcie spontaniczni.. Moze jakas kolacja? Seksi bielizna? Presja ze to te dni moze wlasnie odniesc taki skutek jaki macie. Kochajcie sie kiedy macie ochote bez rozmow ze teraz musicie i koniec bo tylko teraz macie szanse.
My z M w cyklu udanym odpuscilismy. . W ogole nie rozmawialismy o tym.. Naszych serduszek było bardzo malo.. Chyba 6 na cały cykl. Ale robilismy to gdy byla ochota a ze ja po wizycie i monitoringu bylam i wiedzialam w jakim czasie jesteśmy to uznalam ze jesli ma sie udac to sie uda. Mielismy tylko 2 serduszka w czasie okoloowulacyjnym.. Dzien przed owu i dzien po owu. I sie udalo.
My lubimy seks.. I 6 to zdecydowanie malo. Jesli nie przytloczy nas praca za mocno i zmęczenie a odkad jestem na l4 jestem wypoczeta to sa maratony dzien w dzien lub co 2 dni.. Na poczatku troche sie balam w ciazy i byl post ale od ostatniego usg nie boje sie niczego.6 [emoji173] to malo ? [emoji23] my w tym udanym cyklu tylko 3[emoji173] w tym dwa przed owu [emoji23] i ja bylam pewna ze nic z tego nie bedzie, nawet nie mierzylam tempki, nie wiem kiedy dokladnie owu a jednak sie udało.
Tez mysle ze nie ma co zawsze tz mówić kiedy owu bo to wiadomo ze presja zadziala i bedzie ciężko
My jak jestesmy u tz rodzicow to jednak ciezko z [emoji173] [emoji6] no i dlatego nie spodziewalam sie ze cos z tego wyjdzie skoro tylko dwa razy [emoji6]My lubimy seks.. I 6 to zdecydowanie malo. Jesli nie przytloczy nas praca za mocno i zmęczenie a odkad jestem na l4 jestem wypoczeta to sa maratony dzien w dzien lub co 2 dni.. Na poczatku troche sie balam w ciazy i byl post ale od ostatniego usg nie boje sie niczego.
Ale libido mam w ciazy jak narazie i tak mniejsze..
Przyszli tesciowie maja dobra moc. Dali wam sprzyjająca aure do owocnych staran a tz juz wie?My jak jestesmy u tz rodzicow to jednak ciezko z [emoji173] [emoji6] no i dlatego nie spodziewalam sie ze cos z tego wyjdzie skoro tylko dwa razy [emoji6]
A najlepsze jest to ze jakies dwa dni po domniemanej owu dostalam okropnej infekcji, tak mialam tylko w ciąży z młodym, wiec ta infecja to byl moj pierwszy bardzo wczesny objaw [emoji28]
Oczywiście [emoji6] jak zrobilam test to zaraz mu napisałam [emoji38]Przyszli tesciowie maja dobra moc. Dali wam sprzyjająca aure do owocnych staran a tz juz wie?