reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Oczywiście bardzo bym chciała z jednej strony córcie ale tak jakoś chyba łatwiej będzie z synkiem i chyba bardziej bym chciała. Ale ważne żeby było dobrze tylko. Będę szczęśliwa i z córeczki i z synusia [emoji7] Jak córeczka to Majka jak synek to Kacperek [emoji8]
Też miałam takie nastawienie i takie przeczucie a teraz mam 100% dziewczynke hehe

Eh nie wiem co napisać. Przepraszam, że się tak wyrażę, ale co za ku...t... Miałaś naprawdę ciężko [emoji17] Ale te ciężkie chwile na szczęście za Tobą teraz masz wspaniałe dzieci i mężczyznę który Cię kocha
Traktuje to jako dobrą szkołę życia. Nie żałuję mimo wszystko bo mam wspaniałego syna (którego nie oszukujmy się nie miałabym gdyby nie tematem idiota), plus nauczyłam się dorosłe żyć i zrozumiałam jakie wartości i co jest dla mnie w życiu najważniejsze. Od tej pory wszystko co mnie spotyka próbuje traktować pozytywnie. Tzn szukać tego dobrych stron i od tego momentu żyje mi się prościej i łatwiej pokonuje przeciwności, których teraz całe szczęście wiele nie mam

Szukam dziewczyn których faceci robili badanie nasienia. Czy podstawowe badanie wystarczy czy trzeba robić rozszerzone? Jakie parametry są najważniejsze ? Idziemy na badania w sobotę i nie wiem który pakiet wybrać...

Czesc,to pierwsze moje romanse z Forum.Pierwszy raz biore tabletki Clo. Czytam rozne fora i sobie czekam co tam wyjdzie.Mam juz syna 8 letniego,od dwoch lat staramy sie o drugie.Nie wiem czy do dobrego forum sie podpielam,moze jest jakies odpowiedniejsze?pozdrawiam wszystkie kobietki x

Czesc,to pierwsze moje romanse z Forum.Pierwszy raz biore tabletki Clo. Czytam rozne fora i sobie czekam co tam wyjdzie.Mam juz syna 8 letniego,od dwoch lat staramy sie o drugie.Nie wiem czy do dobrego forum sie podpielam,moze jest jakies odpowiedniejsze?pozdrawiam wszystkie kobietki x
Witaj, leczycie sie na cos ?
My wczoraj bylismy w kinie na Kler i o matko.... bardzo dobry i jednoczesnie bardzo dobitny.

reklama
Do góry