IrenaX
Fanka BB :)
Dziekuje Gratuluje Ci podziwiam ludzi, którzy zdają za 1 razemOj gratuluje baaardzo. Za pierwszym razem ja niedawno zdałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje Gratuluje Ci podziwiam ludzi, którzy zdają za 1 razemOj gratuluje baaardzo. Za pierwszym razem ja niedawno zdałam
Wszystko odnośnie pielęgnacji Dziecka dziecka przychodzi samo. To jest instynkt.Haha no widzisz [emoji23][emoji8] Ciekawe czy dam radę sobie ;o Na razie jestem zielona w tym wszystkim, nie wiem nawet jakie ubranka wybrać na wiosnę [emoji23] Pewnie z mamą będziemy kupować. Taka młoda mamusia będę [emoji23][emoji28]
Dziekuje Kochana Teraz nareszcie na spokojnie mogę skupić się na jednymAaaaaa Irenka gratulacje sukces na koncie juz masz. Euforia uczuc jest... Rozpoczęty cykl oby był owocny jak Twoj egzamin!
Ja bylam jeszcze mlodsza mamusia bo urodzilam 2msc przed 18[emoji6] i wszystko przyszlo samo, tez nie mialam wczesniej do czynienia z dziecmi a dalam sobie rade [emoji4]Haha no widzisz [emoji23][emoji8] Ciekawe czy dam radę sobie ;o Na razie jestem zielona w tym wszystkim, nie wiem nawet jakie ubranka wybrać na wiosnę [emoji23] Pewnie z mamą będziemy kupować. Taka młoda mamusia będę [emoji23][emoji28]
Dokładnie [emoji4]Wszystko odnośnie pielęgnacji Dziecka dziecka przychodzi samo. To jest instynkt.
Po raz pierwszy zostałam mama 2 miesiące przed skończeniem 22 lat. Mieszkałam sama. Bez mamy, bez teściowej, jeszcze bez Pomocy i wsparcia ojca dziecka. I co? I dalam radę. Raz przychodzi samo wszystko bo to instynkt a dwa że my kobiety to takie stworzenia że bez problemu damy radę. Bo po prostu musimy [emoji23]
Profilaktycznie. Do 10tc byłam u lekarza, który, jak to on mówi "robi dzieci" żeby wspomógł w staraniach i dlatego do 10tc od niego miałam heparynę. Później przenioslam się do lekarza,który "rodzi dzieci" i on już powiedział,że za dużo ta Heparyna, że acard starczy@raz_dwa_trzy powiedz mi kochana bo rano chciałam dopytać ale już nie zdążyłam z jakiego powodu dostałaś heparyne ?
Ale to heparyne brałaś już na etapie starań ? Ja mam mieć podana profilaktycznie po poronieniu..Profilaktycznie. Do 10tc byłam u lekarza, który, jak to on mówi "robi dzieci" żeby wspomógł w staraniach i dlatego do 10tc od niego miałam heparynę. Później przenioslam się do lekarza,który "rodzi dzieci" i on już powiedział,że za dużo ta Heparyna, że acard starczy
Nie,nie, od 6tc ,kiedy to poszłam na pierwszą wizytęAle to heparyne brałaś już na etapie starań ? Ja mam mieć podana profilaktycznie po poronieniu..
To pewnie dam radę, dziewczyny nawet w wieku 16 lat rodzą i dają radę więc wierze w siebie [emoji8] Ja zostanę akurat na 22 urodziny bo mam w kwietniu [emoji4] Ja akurat będę miała pomoc od mamy, nie wiem jak od mamy mojego bo z nią to różnie jest.Wszystko odnośnie pielęgnacji Dziecka dziecka przychodzi samo. To jest instynkt.
Po raz pierwszy zostałam mama 2 miesiące przed skończeniem 22 lat. Mieszkałam sama. Bez mamy, bez teściowej, jeszcze bez Pomocy i wsparcia ojca dziecka. I co? I dalam radę. Raz przychodzi samo wszystko bo to instynkt a dwa że my kobiety to takie stworzenia że bez problemu damy radę. Bo po prostu musimy [emoji23]
No widzisz [emoji8] Tzn ja miałam już doczynienia z dziećmi praktycznie od małego. Zawsze się opiekowałam młodszym rodzeństwem. Więc wiem co i jak mniej więcej. Jedynie nie wiem jak karmić piersią [emoji23] i trzymać takie maleństwo żeby krzywdy nie zrobić [emoji17]Ja bylam jeszcze mlodsza mamusia bo urodzilam 2msc przed 18[emoji6] i wszystko przyszlo samo, tez nie mialam wczesniej do czynienia z dziecmi a dalam sobie rade [emoji4]Dokładnie [emoji4]
Widze ze u nas te sytuacje bardzo podobne [emoji57]
Przez pierwsze 6 tyg był. Tzn mieszkaliśmy razem. Ale zabierał tfu kradł mi jak nie widziałam ostatnie pieniądze z portfela bo wtedy Juz nie pracował. Więc nie dość że musiałam kasę płacić za wynajem to jeszcze utrzymać siebie, dziecko i cpunaTo pewnie dam radę, dziewczyny nawet w wieku 16 lat rodzą i dają radę więc wierze w siebie [emoji8] Ja zostanę akurat na 22 urodziny bo mam w kwietniu [emoji4] Ja akurat będę miała pomoc od mamy, nie wiem jak od mamy mojego bo z nią to różnie jest.
Napewno było Ci ciężko samej i jeszcze bez ojca dziecka [emoji17] I tym bardziej bez mamy. No widzisz [emoji8] Tzn ja miałam już doczynienia z dziećmi praktycznie od małego. Zawsze się opiekowałam młodszym rodzeństwem. Więc wiem co i jak mniej więcej. Jedynie nie wiem jak karmić piersią [emoji23] i trzymać takie maleństwo żeby krzywdy nie zrobić [emoji17]
Eh nie wiem co napisać. Przepraszam, że się tak wyrażę, ale co za ku...t... Miałaś naprawdę ciężko [emoji17] Ale te ciężkie chwile na szczęście za Tobą teraz masz wspaniałe dzieci i mężczyznę który Cię kochaPrzez pierwsze 6 tyg był. Tzn mieszkaliśmy razem. Ale zabierał tfu kradł mi jak nie widziałam ostatnie pieniądze z portfela bo wtedy Juz nie pracował. Więc nie dość że musiałam kasę płacić za wynajem to jeszcze utrzymać siebie, dziecko i cpuna