reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Haha no widzisz [emoji23][emoji8] Ciekawe czy dam radę sobie ;o Na razie jestem zielona w tym wszystkim, nie wiem nawet jakie ubranka wybrać na wiosnę [emoji23] Pewnie z mamą będziemy kupować. Taka młoda mamusia będę [emoji23][emoji28]
Wszystko odnośnie pielęgnacji Dziecka dziecka przychodzi samo. To jest instynkt.
Po raz pierwszy zostałam mama 2 miesiące przed skończeniem 22 lat. Mieszkałam sama. Bez mamy, bez teściowej, jeszcze bez Pomocy i wsparcia ojca dziecka. I co? I dalam radę. Raz przychodzi samo wszystko bo to instynkt a dwa że my kobiety to takie stworzenia że bez problemu damy radę. Bo po prostu musimy [emoji23]

Haha no widzisz [emoji23][emoji8] Ciekawe czy dam radę sobie ;o Na razie jestem zielona w tym wszystkim, nie wiem nawet jakie ubranka wybrać na wiosnę [emoji23] Pewnie z mamą będziemy kupować. Taka młoda mamusia będę [emoji23][emoji28]
Ja bylam jeszcze mlodsza mamusia bo urodzilam 2msc przed 18[emoji6] i wszystko przyszlo samo, tez nie mialam wczesniej do czynienia z dziecmi a dalam sobie rade [emoji4]
Wszystko odnośnie pielęgnacji Dziecka dziecka przychodzi samo. To jest instynkt.
Po raz pierwszy zostałam mama 2 miesiące przed skończeniem 22 lat. Mieszkałam sama. Bez mamy, bez teściowej, jeszcze bez Pomocy i wsparcia ojca dziecka. I co? I dalam radę. Raz przychodzi samo wszystko bo to instynkt a dwa że my kobiety to takie stworzenia że bez problemu damy radę. Bo po prostu musimy [emoji23]
Dokładnie [emoji4]
Widze ze u nas te sytuacje bardzo podobne [emoji57]

@raz_dwa_trzy powiedz mi kochana bo rano chciałam dopytać ale już nie zdążyłam z jakiego powodu dostałaś heparyne ?
Profilaktycznie. Do 10tc byłam u lekarza, który, jak to on mówi "robi dzieci" ;) żeby wspomógł w staraniach i dlatego do 10tc od niego miałam heparynę. Później przenioslam się do lekarza,który "rodzi dzieci" i on już powiedział,że za dużo ta Heparyna, że acard starczy :)

Profilaktycznie. Do 10tc byłam u lekarza, który, jak to on mówi "robi dzieci" ;) żeby wspomógł w staraniach i dlatego do 10tc od niego miałam heparynę. Później przenioslam się do lekarza,który "rodzi dzieci" i on już powiedział,że za dużo ta Heparyna, że acard starczy :)
Ale to heparyne brałaś już na etapie starań ? Ja mam mieć podana profilaktycznie po poronieniu..

To pewnie dam radę, dziewczyny nawet w wieku 16 lat rodzą i dają radę więc wierze w siebie [emoji8] Ja zostanę akurat na 22 urodziny bo mam w kwietniu [emoji4] Ja akurat będę miała pomoc od mamy, nie wiem jak od mamy mojego bo z nią to różnie jest.
Napewno było Ci ciężko samej i jeszcze bez ojca dziecka [emoji17] I tym bardziej bez mamy.
Ja bylam jeszcze mlodsza mamusia bo urodzilam 2msc przed 18[emoji6] i wszystko przyszlo samo, tez nie mialam wczesniej do czynienia z dziecmi a dalam sobie rade [emoji4]Dokładnie [emoji4]
Widze ze u nas te sytuacje bardzo podobne [emoji57]
No widzisz [emoji8] Tzn ja miałam już doczynienia z dziećmi praktycznie od małego. Zawsze się opiekowałam młodszym rodzeństwem. Więc wiem co i jak mniej więcej. Jedynie nie wiem jak karmić piersią [emoji23] i trzymać takie maleństwo żeby krzywdy nie zrobić [emoji17]

To pewnie dam radę, dziewczyny nawet w wieku 16 lat rodzą i dają radę więc wierze w siebie [emoji8] Ja zostanę akurat na 22 urodziny bo mam w kwietniu [emoji4] Ja akurat będę miała pomoc od mamy, nie wiem jak od mamy mojego bo z nią to różnie jest.
Napewno było Ci ciężko samej i jeszcze bez ojca dziecka [emoji17] I tym bardziej bez mamy. No widzisz [emoji8] Tzn ja miałam już doczynienia z dziećmi praktycznie od małego. Zawsze się opiekowałam młodszym rodzeństwem. Więc wiem co i jak mniej więcej. Jedynie nie wiem jak karmić piersią [emoji23] i trzymać takie maleństwo żeby krzywdy nie zrobić [emoji17]
Przez pierwsze 6 tyg był. Tzn mieszkaliśmy razem. Ale zabierał tfu kradł mi jak nie widziałam ostatnie pieniądze z portfela bo wtedy Juz nie pracował. Więc nie dość że musiałam kasę płacić za wynajem to jeszcze utrzymać siebie, dziecko i cpuna

reklama
Przez pierwsze 6 tyg był. Tzn mieszkaliśmy razem. Ale zabierał tfu kradł mi jak nie widziałam ostatnie pieniądze z portfela bo wtedy Juz nie pracował. Więc nie dość że musiałam kasę płacić za wynajem to jeszcze utrzymać siebie, dziecko i cpuna
Eh nie wiem co napisać. Przepraszam, że się tak wyrażę, ale co za ku...t... Miałaś naprawdę ciężko [emoji17] Ale te ciężkie chwile na szczęście za Tobą teraz masz wspaniałe dzieci i mężczyznę który Cię kocha

Do góry