reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Oczywiście bardzo bym chciała z jednej strony córcie ale tak jakoś chyba łatwiej będzie z synkiem i chyba bardziej bym chciała. Ale ważne żeby było dobrze tylko. Będę szczęśliwa i z córeczki i z synusia [emoji7] Jak córeczka to Majka jak synek to Kacperek [emoji8]
Kochana też myślałam że chłopcem łatwiej. Ze z dziewczynka będzie gorzej. Ale powiem Ci jeden kij [emoji23] ani tu ani tu nie jest 'trudniej' [emoji8]

reklama
Kochana też myślałam że chłopcem łatwiej. Ze z dziewczynka będzie gorzej. Ale powiem Ci jeden kij [emoji23] ani tu ani tu nie jest 'trudniej' [emoji8]
Haha no widzisz [emoji23][emoji8] Ciekawe czy dam radę sobie ;o Na razie jestem zielona w tym wszystkim, nie wiem nawet jakie ubranka wybrać na wiosnę [emoji23] Pewnie z mamą będziemy kupować. Taka młoda mamusia będę [emoji23][emoji28]

Dziewczyny mam depresję chyba przez moją nową pracę, totalnie nie mam nawet minuty, z niczym się nie wyrabiam, pracy jak dla 3 osób :/ nie myślałam, że kiedyś to powiem, ale na tą chwilę to wolałabym fizycznie pracować niż w biurze bo wysiadam naprawdę wysiadam, jak kiedy Wam pisałam że w ciąży chciałabym pracować to cofam totalnie swoje słowa :/

@Migdalove a badałaś odrazu tarczycę jak zaszłas w ciążę ? Mi Endo mówi że muszę natychmiast zrobić wraz z beta i pilnie jej wysłać bo przez te kilka dni od zagnieżdżenia może zeswirowac totalnie...

reklama
Do góry