Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie też tak obstawiam! [emoji23][emoji23] Haha i w sumie Wam powiem, że mam przeczucie, że będzie sisiolek [emoji23] A obstawiam bo u nas same chłopczyki się rodzą dosłownie ;o I jakoś nawet w 1% nie nastawiam się na córeczkeA masz jakieś przeczucia co do płci? Ja bym jakoś obstawiala chłopczyka u Ciebie
Ja piję 1 sypana w domu, 1 z ekspresu w pracy, ale w większym kupku i w domu potrafię wypić jeszcze jedną sypaną albo rozpuszczalną, jak wrócę do starań to chyba też będę musiała ograniczyć do max 2, a w ciąży może do 1W trakcie starań i ciąży to tak ze dwie rozpuszczalki
Albo jedna z ekspresu u sąsiadki i jedna w domu rozpuszczalke. Tam ileś jest dozwolone mg kofeiny w ciąży dziennie. Teraz przy KP potrafię i 3 wypić z ekspresu
Jejku to drugie jakie cudne [emoji7]
Na allegro [emoji7][emoji8]Jejku to drugie jakie cudne [emoji7]
Ja ogólnie uwielbiam rzeczy dla małych dzieci są takie cudne [emoji7]Na allegro [emoji7][emoji8] Zobacz załącznik 904088
To tak jak Ja [emoji23] już bym chciała kupować a nawet w ciąży nie jestem [emoji23]O matko [emoji7] jak oglądam takie ubranka to wariuję